Lifestyle | Pinterest plaatjes met Kwantum

Ik kan de hele avond vullen met het rondstruinen op Pinterest. En dan met name om inspiratie en ideeën op te doen op het gebied van interieur. Ik kan zo genieten van alle mooie precies goed passende kleuren, materialen en meubels. Toen Kwantum mij vroeg of ik met hun een samenwerking wilde aangaan kwam ik dan ook al heel gauw op een leuk idee; ik wilde met hun producten een Pinterest waardig plaatje gaan maken. Inmiddels ben ik naar de Kwantum geweest en heb ik mijn kamer hier en daar wat aan gepast. Benieuwd hoe deze challenge is uitgepakt?

Ik moet je eerlijk bekennen; ik vind interieur inspiratie op doen één van de fijnste tijdverdrijven naast het bloggen, maar heb altijd wel een backup nodig als ik daadwerkelijk op jacht ga naar die leuke matchende items. Iemand die net even zegt, ja dit is leuk of dat past best wel bij elkaar. Dit keer heb ik mijn moeder meegevraagd; ‘Mam, ik wil voor mijn blog een Pinterest plaatje na bootsen, ga je mee?’ en hop, wij gingen op weg naar de Kwantum.

Goedkoop, leuk en Pinterest waardig

Hoewel er bij wijzen van spreken een Kwantum bij mij om de hoek zit, was ik er nog nooit eerder geweest. Van te voren had ik natuurlijk wel even wat speurwerk op de Kwantum website gedaan, maar voor alsnog wat het ook voor mij een raadsel toen we daar binnen kwamen. En weetje? Ik heb mij heel erg verbaasd. De kwantum is ontzettend leuk, goedkoop en je kan er heel veel leuke Pinterest waardige items vinden. En dat allemaal, bij wijze van spreken, voor een studenten prijsje!

Mijn jacht naar dat stukje Pinterest

Nadat ik met mijn moeder een rondje had gelopen door de winkel zijn we nogmaals een rondje gaan lopen. Ik was eruit en wilde een tafeltje met wat leuke decoratie dingetjes erop. Het tafeltje dat ik had staan op mijn kamer zag er na al die jaren eigenlijk simpelweg niet meer uit en was aan vervanging toe. Ik besloot te gaan voor een witte tafel met nog een klein tafeltje voor erbij. Wit om het feit dat dat in de toekomst makkelijker te combineren valt als ik uit huis ga en omdat dat op dit moment gewoon het beste te combineren is met de kleuren in mijn kamer.

Vervolgens gingen we opzoek naar decoratie om de tafels mee aan te kleden. Iets wat bij de Kwantum echt niet makkelijk is aangezien er zoveel leuks is. En ook allemaal in de kleuren die ik leuk vind, dus ja.. Wat ga je dan kiezen? Uiteindelijk ben ik gegaan voor een vaasje met een nep plantje (want planten en Fleur is geen juiste combinatie) een kaashouder met uiteraard een leuke kaars erin en een aantal nieuwe onderzetters aangezien de onderzetters die ik nu heb liggen er ook niet meer uitzien. Als ik nu naar het resultaat kijk durf ik best wel te zeggen dat mijn Pinterest waardige plaatjes best wel een klein beetje heel erg goed gelukt zijn, vind je ook niet?

Hartje voor de tafels

En dan wil ik als laatste nog even een korte alinea wijden aan mijn liefde voor de tafeltjes. Ten eerste omdat het ontzettend makkelijk in elkaar te zetten is. Je draait namelijk door een simpel draaisysteem super makkelijk de poten erin en klaar is kees. Dit vind ik echt een pluspunt want als het op klussen of iets dat daar op lijkt aan komt ben ik een bijzonder slecht persoon. Ik ben daar gewoon niet voor gemaakt.

Daarnaast wil ik ook nog even vertellen dat die grote tafel dus gewoon een soort ‘opruimer’ is. Toen ik thuis kwam en hem ‘in elkaar’ aan het zetten was kwam ik erachter dat de grote tafel uit twee bladen bestaat. Dit maakt dat hij hol is en je er dus dingen in kunt opbergen. Hoe handig is dat?! Heb ik toch eindelijk een fatsoenlijke plaats voor mijn tijdschriften die altijd overal liggen. Wat zei ik je; harte? Nee, 3 hartjes voor deze geweldige tafels en dit gezellige plaatje!

Wat vind jij van mijn Pinterest waardige plaatjes? 

Dit artikel is in Samenwerking met Kwantum 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.