Lifestyle | Geluisterd: Wacht op mij – Jennifer L Armentrout

Ik was toe aan een fijn boek. Een boek waarbij je weg kan dromen en even helemaal weg bent uit het ‘real life’. Dit verhaal, dat boek waar ik naar op zoek was, dat vond ik in Wacht Op Mij van Jennifer L Armentrout. Inmiddels is hij uit en deel ik graag wat ik ervan vond!

Vraag me niet wat het is, maar voor sommige boeken heb ik een zwak. Een zwak voor het verhaal, een zwak voor de achterliggende gedachten achter het verhaal maar vooral een hele grote zwak voor de personages en hoe dit beschreven wordt. Colleen Hoover is hier de queen in, maar mijn god; Jennifer L Armenhout… Die kan er ook wat van! Waar ik in eerste instantie gewoon maar begon met luisteren (ik luisterde dit boek via Storytel), werd ik vervolgens meegesleurd in een bizar verhaal en pakte ik elke vrije minuut zodra het kon. Echt, net wat ik zeg; bizar!

Waar wacht op mij over gaat

In wacht op mij volgen we Avery die in eerste instantie ‘gewoon’ naar een nieuwe universiteit gaat. Maar daar ontmoet ze Cam een onweerstaanbare aantrekkelijke en vooral goed uitziende jongen… En daar kan het natuurlijk niet zomaar bij blijven. Maar allebei dragen ze geheimen uit het verleden met zich mee waardoor het allemaal niet zo soepel verloopt als je hoopt dat het verloopt.

Wat ik er van vond

Wat je denk ik wel al groot en deels uit de inleiding kan halen is dat dit boek mij ontzettend goed is bevallen. Het is een boek met een verhaal dat mij vanaf de eerste bladzijdes al in zijn greep had en dat ik vooral niet meer los kon laten. Je leeft ontzettend mee met Avery en al haar gedachtes, je wilt weten waarom dingen gaan en wat er in haar verleden is gebeurd. En het gaat zelf zo diep dat ik Avery op een gegeven moment ontzettend arrogant vond en ik me daar mateloos aan ging irriteren. En dan heb ik het dus nog niet over Cam gehad. Zo’n gast wilt iedereen haar leven hebben. Gewoon door de manier waarop hij in het boek is, leeft en doet wordt je spontaan verliefd. Zo ik ook…

Met andere woorden, ben je opzoek naar een fijn, goed en mooi boek? Dan is dit zeker een aanrader! Het heeft genoeg drama, romance en ook wel hilarische stukken om aan verschillende eisen voor een goed boek te voldoen. Ik zou zeggen; Begin niet te laat want stoppen lukt niet en wees niet bang; er zijn nog 5 delen die op je wachten!

Ben jij al bekend met de boeken van Jennifer L Armentrout?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.