Nails | Aliexpress nails: Elite99 3701

Ik ga lekker met de nagelposten! Want vandaag heb ik gewoon weer een tof lakje dat ik met jullie wil delen. Misschien dat hij je al was opgevallen in deze post over de mirror nagels, maar vandaag ga ik jullie de roze glitter gellak laten zien die ik via AliExpress bestelde!

Inmiddels is het denk ik geen nieuw nieuws als ik zeg dat ik gek ben op roze nagels. Met of zonder glitter en met of zonder glans; als het een mooie roze kleur is is het al gauw goed. Toen ik inmiddels zo’n 3 maanden geleden voor de eerste keer gellak via AliExpress bestelde was mijn mandje dan ook vrijwel bijna allemaal roze gekleurd. Nu zal ik ze niet allemaal met je delen, maar de kleur van vandaag wil ik je toch niet achter houden…

Elite99 3701

Ik heb me rot gezocht naar een naam, maar nergens op het flesje kan ik iets anders vinden dan dit tussenkopje.. Maar goed, dat mag de pret niet drukken. Want moet je even kijken wat voor mooi kleurtje deze mooie roze glitters zijn!

Ik heb twee laagjes aangebracht om hem perfect dekkend te maken. Dit is trouwens iets dat niet heel vaak voorkomt bij een glitter lak; in twee keer zo goed als dekkend.. Fijn!

En die glitters! Hoewel het hele kleine glitters zijn zie je ze zeker wel heel goed en brengt het diepte in je nagels. Alsof je 36 lagen erop hebt zitten. En daarbij is hij ook lekker fel. Waar ik groot fan van de Ibiza Pink van Pink Gellac komt deze qua felheid wel zeker in de buurt.

Voor de geïnteresseerde; ik heb de verkoper even opgezocht en dit is de link naar haar pagina.

Wat vind jij van deze roze kleur? Heb jij al eens nagel/gellak via AliExpress besteld?

2 Comments

  1. Irene 17/09/2017 at 18:54

    Ik heb laatst ook Elite99 lakjes van Aliexpress gekocht! Ben er alleen nog niet aan toegekomen om ze te testen. Deze ziet er echt super leuk uit!

  2. Sarah 05/10/2017 at 14:52

    Oh, super mooi! Heb meteen doorgeklikt op je link naar Aliexpress. Ik kende het merk ook helemaal nog niet dus ben best benieuwd!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.