Personal | De geluksmomenten tag

Tijdens mijn zoektocht naar een leuke tag kwam ik de tag van Merel tegen. Een tag die zoals de titel al doet luiden je laat nadenken en vertellen over een aantal geluksmomenten in je leven. Omdat ik zin had om weer een keer een wat persoonlijke blog te schrijven en deze tag daar goed bij past heb ik hem ingevuld.

 • Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden?

  Als je La Bella Fleur al langer volgt dan zou het kunnen dat je op deze vraag mijn antwoord wel weet. Ik heb namelijk al een flinke aantal keren over het land geschreven waar ik iedereen zou kunnen heen sturen voor een fijne, indrukwekkende en mooie vakantie. Thailand is het land dat bij mij een hartverwarmende en diepe indruk heeft achter gelaten en wat ik dus zeker kan aanraden.

 • Noem drie bijzondere dingen die je nog eens zou willen meemaken?

  3 bijzondere dingen die ik nog eens zou willen meemaken zijn: 1. Nog eens terug naar het Raja Phraba meer in Thailand. Die rust die daar hangt is adembenemend en de natuur is zo mooi! 2. Een ander bijzonder ding dat ik nog ooit eens hoop mee te maken is het hebben van een eigen bedrijfje. Dit is de eerste keer dat ik dit nu hardop zeg, maar dat is stiekem toch wel iets dat ik nog eens zou willen meemaken. Maar ik heb nog een heel leven voor mij, dus wie weet! 3. Als laatste zou ik nog wel een keer een grote reis willen maken. Hier heb ik nog niet een specifiek land voor in mijn hoofd en dit zal ook zeker niet op een kort termijn gebeuren maar dit is zeker nog wel iets dat ook op mijn lijstje staat.

 • Wat is je favoriete film?

  Mijn favoriete film? Hmm ik heb op dit moment niet echt een favoriete film maar ik kan bijvoorbeeld wel nog 500 keer naar The Last Song of Dear John kijken. Gewoon omdat ze zo lekker zoet sappige blijven en (in mijn geval) nog niet gaan vervelen. Ook niet na de 500ste keer!

 • Welke momenten in je leven zou je nog eens opnieuw willen beleven?

  Ik heb niet echt een specifiek moment dat ik écht nog eens opnieuw zou wille beleven. Of in ieder geval niet echt iets, dat als ik er nu over na zou denken, wat mij te binnen schiet.. Niet dat er geen mooie/fijne/leuke/geweldige momenten zijn die ik zou willen herbeleven, maar ik denk dat als ik het nog een keertje zou overdoen dat dan de magie eraf is.. Dat zou zonde zijn!

 • Voor welk gerecht kunnen mensen jouw wakker maken

  Heel simpel; ik ben gek op pannenkoeken en andijvie stampot (hoe Hollands ook) vind ik ook onwijs lekker! En dat wakker maken mag je dan wel laten want waarschijnlijk wordt ik het vanzelf al als je mijn kamer in stapt.

 • Waar zou je echt niet zonder kunnen?

  Wat ik al vaker heb geroepen; ik ben gek op muziek dus daar zou ik zeker niet zonder kunnen maar ik zou ook niet zonder Lady kunnen. Hoe gek dit misschien ook klinkt aangezien ze 75% van mijn leven er niet is geweest, ik kan geen leven meer zonder mijn harige, miauwende vriendinnetje bedenken..

 • Wanneer voel jij je op je best?

  Wanneer ik geen wekker heb hoeven zetten, fijn zonder moeheid wakker wordt en niets hoeft te doen dat moet maar alles mag doen. En als dan het zonnetje schijnt en je gewoon lekker naar buiten kan is het helemaal perfect!

 • Heb je wel eens een angst overwonnen en zo ja, hoe?

  Hah, ja zeker! Ik durf nu zonder dat ik weet waar ik uit kom in de auto te stappen! Tot kort geleden reed ik alleen de bekende stukken en dan één keer in de 2 a 4 weken. Nu moet ik voor mijn werk regelmatig rijden en scheur ik nog net niet heel Nederland door.. Dus ja het keywoord of nee de keywoorden zijn; gewoon doen!

 • Welke muziek (of nummer) maakt jou vrolijk?

  Op dit moment zet ik Slow Hand van Niall Horan regelmatig op repeat omdat hij zo’n lekkere beat heeft maar doet Yes van Sam Feldt en Akon het ook erg goed!

 • Wie inspireert jou?

  Ik heb niet persé één persoon die mij inspireert maar meestal zijn dat verschillende mensen. Ik kijk namelijk al snel op als je gewoon ontzettend goed bent in jouw ding doen en daar je droom mee waar kan maken. Hoe tof is dat! Ja, dat soort mensen, die gewoon hun ding doen zonder dat ze er perse iets mee willen bereiken inspireren mij wel. En juist omdat ze dan zo ‘gewoon’ blijven. Heerlijk!

Wie inspireert jou?

1 Comment

 1. Saskia 19/09/2017 at 10:30

  Leuk om je antwoorden te lezen. Met plezier gelezen. Tijdje terug zelf met heel erg veel plezier ingevuld.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.