Lifestyle | Gezien: Everything, Everything

Afgelopen week, toen ik zag dat hij online stond, kon ik niet langer wachten. Ik besloot Everything, everything te gaan kijken. De film die al lang geleden werd aangekondigd en waar ik wel nieuwsgierig naar was. Want hoe zouden ze een film over iemand die het huis niet uit mag leuk en aantrekkelijk kunnen maken en waarom zou zij het huis niet uit mogen? Met andere woorden; heeft deze film aan mij verwachtingen voldaan of niet?

everything, everything

Toen ik voor het eerst de trailer zag wist ik dat ik die film wilde zien. Maar het duurde toen nog even voor hij uit zou komen. Nu, vlak voordat ik op vakantie ging, kwam hij hier in NL in de bioscoop. Helaas kon ik geen gaatje vinden om hem nog voordat ik weg zou gaan te kunnen kijken.. Dat werd wachten dus. Nu, een paar weken later, zat ik te kijken op de site waar ik series kijk (buiten Netflix om) en kwam ik Everything, Everything tegen. Ondanks dat er geen Nederlandse ondertiteling onder stond besloot ik hem gewoon te gaan kijken.

Mijn bedenkingen

Ik moet je eerlijk bekennen: ik had zo mijn bedenkingen. Zowel bij de trailer die ik inmiddels al zo’n 36x voorbij had zien komen als toen ik begon aan de film. Er zat niet echt een bepaalde spanning in die je doet denken dat er nog veel spannende en onverwachte dingen zouden gaan gebeuren. In de trailer kon je al zien dat ze in contact komt met een jonge ondanks dat ze nooit buiten komt en dat gebeurt ook. Daar ontstaat iets (dat lijkt me redelijk voorspelbaar) en wat dan? Misschien als ik heel eerlijk ga zijn vond ik de film een beetje makkelijk en zat hij op een gegeven moment tegen het saai zijn aan. Misschien omdat je ergens al voelt wat er gaat gebeuren en hoe het af gaat lopen. Maar toch heb ik de film afgekeken. En misschien juist omdat ik het ook wel ergens gewoon een fijne en simpele film vind. En de acteurs passen er ook wel gewoon goed bij en dat speelt natuurlijk ook wel weer mee.

Yay or nay?

Ondanks mijn bedenkingen vond ik het ook wel weer gewoon een mooie film. Dat maakt wel dat ik het niet zo erg vind dat ik hem niet in de bioscoop heb gezien maar gewoon gratis, thuis op de bank. Qua zoetsappig en gewoon een fijne film zeg ik yay maar qua voorspelbaarheid en nog wat spanning door dingen die je bijvoorbeeld niet ziet aankomen zeg ik nay omdat hij dan toch best wel saai en eentonig is. Maar ze hebben aan het, alleen maar binnen leven, toch wel een leuke draai gegeven waardoor het de mindere punten toch wel optrekt en je hem af kunt – en misschien toch ook wel wilt – kijken. Want net zoals bij veel andere films; je weet wat er gaat komen!

Ben jij benieuwt naar deze film? En als je hem al hebt gezien; wat vond je ervan?

2 Comments

  1. Irene 23/09/2017 at 13:39

    Ik heb hem niet gezien maar hij spreekt mij eigenlijk ook niet aan. Ik zou er sowieso niet in de cinema naar willen kijken. Haha :p

  2. Saskia 24/09/2017 at 13:22

    Ik heb hem niet gezien maar denk niet dat dit een film is voor mij.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.