Lifestyle | 3x Mijn favoriete Pinterest zoektermen

Sinds een kleine paar maanden ben ik bijna dagelijks wel even op Pinterest te vinden. Ik vind het héérlijk; lekker plaatjes kijken, borden maken en vooral inspiratie opdoen over alles wat er te vinden is. Echt belachelijk fijn hoe vol Pinterest met al het moois staat. Om die reden deel ik vandaag mijn favoriete zoektermen en de borden die ik daarvan heb gemaakt!

In het algemeen ben ik gek op plaatjes kijken. Ik heb stapels ongelezen magazine’s liggen omdat (vaak) ik alleen de plaatjes en shoots kijk. (Soms) is dat gewoon veel leuker (en sneller) dan ook de daarbij horende artikelen te lezen. Totdat Pinterest in beeld kwam deed ik het op deze manier. Nu is dat wel anders en kan ik uren op zoektermen zitten loeren of gewoon doelloos naar beneden scrollen tot ik iets tegen kom wat ik wil bewaren. Want dat is Pinterest eigenlijk; je zoekt is/komt iets tegen, drukt op het hartje om iets te bewaren en slaat het op op de daarvoor bestemde plek. Keep it Simpel. Zo schreef ik al eens eerder over waarom Pinterest geweldig is. Ik zet mijn favoriete Pinterest zoektermen even op een rijtje!

Geweldig interieur regelrecht uit een duur boekje

Inmiddels is het zover dat ik wel mijn favoriete zoektermen heb gekregen. Niet omdat dit nou de beste zoektermen zijn maar meer omdat ik daar gewoon veel op zoek.  Ik kan namelijk genieten van het binnen kijken in huizen die vol staan met adembenemend interieur style. Met meubels en kleuren die zo op elkaar afgestemd zijn alsof het regelrecht uit een boekje komt. En dan niet een folder maar een super de lux duur boekje met interieur plaatjes. En hoe vaak ik interieur dan ook intyp een einde is er nog niet aan gekomen en ik kom zelfde dezelfde plaatjes tegen.. Bizar. Maar oh zo fijn! Dit interieur bord maakte ik aan de hand van deze zoekterm.

De mooiste quotes op een bordje

Nog zo’n geweldige zoekterm waar ik uren doorheen kan scrollen is quotes. Zowel Nederlandse als Engelse; ik vind ze geweldig. Sommige zijn gewoon leuk omdat ze op dat moment beschrijven wat ik voel, doe of denk en andere komen gewoon even binnen wandelen alsof het niks is. Hier kom ik wel vaker dezelfde quotes tegen maar toch hebben ze weer iets anders. Of dat dan komt door de kleuren en of vormgeving of door de manier waarop het beschreven is; het blijft mooi. De mooiste quotes verzamel ik op dit bord.

Blog inspiratie to the max

De laatste zoekterm zal onder de bloggende Pinteresters niet onbekend zijn; blog tips / blog. Een zoekterm waarbij je heel veel verschillende tips, ideeën of gewoon heel veel inspiratie kunt vinden/krijgen. Ik moet je zeggen dat ik nog niet echt een van de vele tips die daar staat bewust heb toegepast, maar ik denk toch dat je er het onbewust wel meeneemt. Want ik vind het daarnaast ook gewoon interessant én je kunt weer nieuwe blogs ontdekken. En écht je kunt er van alles vinden; van blog tips tot freebies van planners tot handige tools en sites! De handigste tips die ik wilde onthouden heb ik in dit bord verzameld. 

Ben jij een pinterest fan? Zo ja; laat je account link achter dan kunnen we elkaar volgen! 

 

3 Comments

  1. Susan | susanblogt 26/09/2017 at 13:18

    Ik houd van Pinterest en kijk er ook heel vaak op. Alleen ik bewaar bijna nooit afbeeldingen, hahaha. Eigenlijk best zonde.

  2. Saskia 01/10/2017 at 11:06

    Ja Pinterest is super leuk voor inspiratie en leuke dingen te ontdekken!

  3. Dionne 22/10/2017 at 16:49

    Leuk om te zien! Ik ben een hele grote Pinterest fan en pin er maar graag op los.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.