Personal | Hoe bevalt het leven met een fulltime baan?

Ja, weetje dat het nu pas, 3 maanden later, tot mij door dringt dat dit nu mijn normale leven is? Voorheen had ik nog het idee dat ik na de vakantie wel weer naar school zou gaan, maar nu het een paar weken ‘na die vakantie is’ begint het pas echt door te dringen; ik ben klaar en heb een fulltime job. Maar hoe zijn deze eerste drie maanden bevallen?

Eerlijk gezegd zijn de afgelopen 3 maanden echt in een snelvaart voorbij gevlogen. Letterlijk en figuurlijk. Het ging namelijk zo: Ik hoorde dat ik geslaagd was, had nog een paar dingen gepland staan, melde het goeie nieuws bij het bedrijf waar ik ooit als stagiaire begon en waar ik nu fulltime terecht kon, ging aan het werk, tekende tussendoor mijn diploma, ging een paar weken later nog even twee weken op vakantie, kwam terug en ging weer netjes aan het werk. En inmiddels zijn we gewoon drie maanden verder.. Wat ik zeg; in een snelvaart gingen deze drie maanden voorbij.

Maarreh, hoe bevalt dat dan?

Ten eerste was het eerste gevoel na mijn examens alsof ik niet weg was geweest. Tuurlijk waren er wel wat dingen veranderd, maar qua werkzaamheden voelde het als ‘gewoon’. Het enige verschil was dat ik er nu fulltime bij ben en daarvoor betaald word. Omdat mijn examen periode best wel relaxt was qua tijden moest ik echt wel even weer omschakelen en dan is 40 uur in de week natuurlijk niet niks. Maar uiteindelijk, toen ik die draai weer had gevonden, toen was het dus alsof ik niet weg was geweest, heel fijn! Het voelt ergens nog wel vreemd dat ik na een ‘gewone’ werkdag ‘s avonds niet nog aan school hoef en dus echt even vrij ben. Dat naar school gaan mis ik tot nu toe nog niet, hoor! Heerlijk!

Familie Slim

Ja en toen na mijn vakantie stond er een hele grote productie op het programma; de bioscoop film Familie Slim! Een kinderfilm die 6 december uit komt en wat dus een behoorlijke race tegen de klok was. Maar wel een bijzonder leuke en zware race tegen de klok. Juist omdat ik zoiets groots nog nooit had mee gemaakt en nu er gewoon deel van uitmaak! Ja en dan vliegt de tijd écht voorbij. Waar het eerst nog best wel veel dagen leken waren die paar dagen ineens ook om en ging het ‘gewone -gewone’ werk leven weer beginnen. En omdat ik stiekem het toch wel tof vind dat ik heb mogen meewerken aan deze productie hier de teaser:

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=fPSVAC-Xnpc

Hoe waren jouw afgelopen paar weken?

 

 

Leave a Reply