Lifestyle | 3 films die het kijken waard zijn

Hoewel ik vaker het geduld er niet dan wel voor heb, zijn er ook de momenten dat ik er wel gewoon voor kan gaan zitten. Om gewoon eens een film te kijken zonder met andere dingen bezig te zijn. En dan niet perse een film die ik van te voren bedacht heb maar gewoon eentje die ik tegen kom. Vandaag deel ik 3 films die ik op deze wijze heb gevonden en ben gaan kijken, want dat ze de moeite waard zijn kan ik je wel vertellen!

Dance Academy the movie

Vroeger ben ik een aardig tijdje in de ban geweest van de serie  Dance Academy. Een serie die zoals de naam wel al verklapt gaat over een stel tieners die op dé Dance Academy van Australië zitten. Een serie dat voornamelijk om dansen draaide maar die daarnaast ook nog vele verhalen van de dansers zelf vertelde met Tara in de hoofdrol. Ik weet nog hoe jammer ik het vond toen deze serie na uit mijn hoofd seizoen 3 stopte. Maar nu, een aantal jaar later, is daar een film. En hoewel ik misschien niet helemaal meer de doelgroep ben, besloot ik de film wel te kijken. En weetje? Ik kan hem je aanraden! Hij gaat verder waar de serie geëindigd is, al zou je hem ook los kunnen kijken aangezien ze kleine flashbacks er in hebben gewerkt. Zeker een aanrader voor de diehard fans!

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=3OKLlmmkkdU&t=4s

How To Be Single

Soms moet je gewoon even zo’n film kijken waarbij je je daarna afvraagt wat je nu eigenlijk hebt gekeken. Zo’n wil is How To Be Single. Een lekkere luchtige maar ook wel gewoon fijne comedy. Een comedy die zoals de titel al verklapt gaat over hoe je het beste single kan blijven en wat daar allemaal bij komt kijken. Ik moet je wel zeggen ik had de rode draad niet gelijk te pakken, maar toen ik hem eenmaal had gevonden was hij wel gewoon goed te doen. Het is absoluut niet de beste film die ik ooit heb gezet (misschien omdat ik normaal gesproken niet zo van dit soort films ben?) maar zeker wel goed voor een luie vrijdag avond met een bakje pepernoten op de bank!

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=ytTzLXX2Hek

Falling of Vermont

Falling of Vermont is zo’n film die ik in een eindeloze zoektocht naar wat ik die avond wilde gaan kijken tegen kwam. Geen idee waardoor ik hem uiteindelijk ben gaan kijken, maar dat ik daar geen spijt van heb gehad dat is zeker. Het is een film die je het verhaal verteld van een auteur die vanwege alle druk er besluit tussen uit te gaan en een een ongeluk krijgt en zich daardoor niet meer kan herinneren wie of wat ze is. Vervolgens komt ze in een dorpje terecht en.. Nou ja.. Meer ga ik je niet vertellen maar dat dit de juiste zoetsappige film voor de zondag middag is dat kan ik je verzekeren!

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=EBGvQv9LjQc

Welke film kan jij nog aan dit lijstje toevoegen?

2 Comments

 1. Irene

  11/10/2017 at 19:59

  Ooh How to be single lijkt me zo’n grappige film! Love Rebel en Dakota! 😀 Staat ie op Netflix?

  1. Fleur94

   11/10/2017 at 20:05

   Zeker de moeite waard! Hij staat alleen nog niet op Netflix..

Leave a Reply