Geluisterd | 9 November – Colleen Hoover

We hebben er even op moeten wachten maar daar was het lang verwachte nieuwe boek van Colleen Hoover. Ik moet je zeggen; als Colleen Hoover fan heb ik het nog lang uitgesteld. Maar inmiddels is hij uit. Het nieuwe pareltje van Colleen Hoover is uit en ohmygod, wat een verhaal. Wat een boek! Ik vertel je héél graag waarom dit boek de moeite waard is!

Toen ik van de week iemand aanraadde om de boeken van Colleen Hoover eens te gaan proberen toen vroeg zij waarom. Ja, en waarom zou ze nou persé de boeken van deze schrijfster moeten lezen? Omdat ik er helemaal weg van ben? Nee, ik antwoordde deze vraag met één zin; omdat de verhalen zo diep gaan dat het je hart breekt. Op een manier waarop het goed is omdat het zo’n prachtig verhaal is. Hoewel ik het in het begin niet had verwacht ook dit keer brak Colleen Hoover mijn hart met dit ge-wel-di-ge boek.

9 November

9 november november start anders dan al haar andere boeken. Uiteraard maak je wel in het eerste hoofdstuk al kennis met beide hoofdpersonen, Fallon en Ben, maar wel op een andere manier als anders. Vervolgens wordt je gelijk al in het diepe gegooid, want waar je in eerste instantie nog niet gelijk wordt meegesleurd komen er gelijk al vraagtekens bij de dingen die er gebeuren aan bod. 9 november neemt je 5 jaar lang mee na die een en dezelfde datum met ieder jaar een nieuw verhaal. Maar wel een verhaal wat aansluit en dus doorgaat. En het plot; omygod. En het klinkt misschien niet zo, maar het is écht de moeite waard!

Waarom ik vind dat je 9 november niet mag missen

9 november is bijzonder. Misschien wel het bijzonderste boek wat ik tot nu toe van Colleen heb gelezen. En misschien wel omdat het niet over het dagelijkse leven gaat maar het zich jaarlijks en een aantal jaren daarvoor afspeelt. Het is wel even wennen, of tenminste; meer zoeken. Maar ik kan je verzekeren, als je eenmaal hebt gevonden wat je nodig hebt om te blijven lezen/luisteren; je wilt niet anders meer dan weten hoe het af loopt. En dan… ja daarna blijf je dus achter met een gelijmd gebroken hard. Want natuurlijk naarmate je verder leest en je het einde hebt gevonden worden die gebroken stukjes vanzelf weer aan elkaar gelijmd, want zo is Colleen. Weetje? Je moet dit boek gewoon even gaan lezen/luisteren want dan snap je het veel meer en je kan hem gewoon niet missen. Punt.

P.s: Wanneer komt de volgende?

Heb jij dit nieuwste pareltje van Colleen Hoover al gelezen?

3 Comments

 1. kimmetjekims 21/10/2017 at 12:44

  Nee nog niet! Je maakt me nieuwsgierig 🙂

 2. Michelle 22/10/2017 at 20:19

  Ik ken de schrijfster niet, maar dit boek klinkt helemaal als ‘moet ik lezen’! Mede door je enthousiasme 😉 Bedankt voor de tip, ben echt heel benieuwd!

  1. Fleur94 29/10/2017 at 16:19

   Hij is écht de moeite waard, laat je even weten wat je er van vind? Vind ik leuk:).

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.