Nails | Semilac 199 Warm Pink + Mat top coat

Soms wil ik wel eens wat anders dan het ‘gewone’ roze. En zo kwam ik op het idee om mijn nagels af te lakken met een matte lak. Een lak die het glimmende van de gel weghaalt en het wel gewoon af lakt zoals een ‘normale’ top coat doet. Benieuwd naar het eind resultaat van deze gelpolish combinatie?

Roze zal altijd wel een kleur blijven die ik graag draag. Gewoon omdat het iets vrolijks, nets en gezelligs mee geeft aan je handen. En ik die kleur gewoon mooi vind. Nu vond ik dat op de dag dat ik deze combinatie op deed ook, maar wilde ik er nog iets extra’s aan toevoegen. En dat werd niet één extra dingetje maar twee!

Stippekes op de ringvinger

Ik ben gek op Pinterest en kijk dan ook daar vaak rond vóór ik mijn nagels ga lakken. Deze keer viel mij op dat veel dames iets aparts op hun ringvinger doen. Omdat ik niet meer zo handig ben met nail-art (ooit, in een héél ver verleden was ik dat wel) besloot ik dit dan ook te doen maar dan met simpele stipjes.

Deze stipjes zette ik met een zwart lakje van Semilac en liet ik onbewust maar toch ergens ook weer niet, aflopen van groot naar klein. En dat laatste gebeurde per ongeluk maar dat vond ik juist wel weer leuk! Zwart als nail-art kleur dat doet het vaak al goed, juist omdat het zo opvalt tegen zo’n zachte kleur als deze roze lak. I like it!

Semilac 199 Pink Warm + Top Mat

Ja en toen was ik er van overtuigd dat ik er nog iets ‘extra’s’ bij wilde. En ik had nog een matte top coat staan die ik nog niet eerder geprobeerd had..  Hoogste tijd om daar eens verandering in te brengen. 

Ik lakte als finishing touch de matte lak eroverheen en deed mijn nagels onder de lamp. En eerlijk is eerlijk; ik was enthousiast! Het zag er bijna aaibaar uit en ja het gaf naar mijn idee wel een gaaf effect. Een beetje alsof je nagels op je nagels hebt geplakt zonder dat dat ook echt zo is. En het voelt ook heel anders, waar het normaal glad is voelde dit een beetje als.. Ja ik weet niet goed hoe je dit kunt beschrijven. In ieder geval wel anders dan anders. Maar het was ook anders dus dat klopt, haha.

Nu achteraf gezien, was ik er wel aardig snel op uit gekeken. Niet omdat ik het niet meer mooi vond maar misschien omdat alle nagels in zijn geheel mat misschien iets te veel van het goede is. Dus ik denk dat ik het de volgende keer toch anders doe. Misschien niet alle nagels of maar de helft met een matte lak aflakken. Ik kan in ieder geval weer inspiratie gaan zoeken!

Wat vind jij van een matte top coat?

3 Comments

 1. Amina 01/11/2017 at 19:48

  Ik hou niet heel erg van een matte finish, maar jeeeeetje, wat zijn jouw nagels goed gelukt! Love it! Vooral die stippekes 🙂 Heel mooi <3

 2. Mevrouw Marloes 03/11/2017 at 00:57

  Heel mooie nagels! Zou ik ook wel willen. Die stipjes zijn ook echt goed gelukt.

  1. Fleur94 08/11/2017 at 07:56

   Hahah dankjewel! Gelpolish is mijn toverwoord om zelf lange en stevige nagels te krijgen:)

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.