Gelezen | Blijf bij mij #3 – Jennifer L Armentrout

Hij is uit. Deel 3 van de Wacht op mij serie is. En wat voor eentje was dat.. Ohmygod. Ik dacht dat het eerste en tweede deel niet overtroffen kon worden.. Maar mygod, echt het is bijna niet te beschrijven wat ik van dit boek vind en hoe ik hem beleefd heb. Toch ga ik het proberen want wat mij betreft kun je ook dit deel niet missen!

Soms, of inmiddels is het bij mij wel meer dan ‘soms’, kom je boeken tegen waardoor je hart even stil gaat staan. Niet letterlijk natuurlijk, maar figuurlijk. Dan maakt een boek zo’n onvoorstelbare indruk dat je gewoon niet meer weet waar je het zoeken moet. Dit heb ik met (bijna) alle boeken van Colleen Hoover gehad, maar ook met deze drie boeken van Jennifer die ik nu uit heb. En dan, eerlijk is eerlijk, dit derde deel deed het mij het meest. Al dacht ik dat dat niet kon aangezien ik het eerste en het tweede deel al bijzonder heftig vond. Toch is het zo en maakte dit derde deel nog meer indruk.

Jennifer geeft je een overload aan emoties

Tot een paar jaar geleden kon ik mij niet voorstellen dat het kon; huilen om een boek. Zoveel emoties die een boek losmaakt dat het jouw zo hard raakt en je zo hard bezig houdt dat je daadwerkelijk deze emoties kunt voelen. Toch, misschien omdat ik ouder ben of misschien omdat dit échte boeken zijn, overkwam mij dit toen ook. En nu, na zo veel heerlijke boeken, zelfs ook bij dit derde deel van deze GE-WEL-DI-GE serie raakte het me weer. Al heb ik dit keer geen echte tranen gelaten, mijn hart huilde wel. Heel hard. Dit boek brengt zoveel emoties met zich mee en laat je nog meer kanten zien van een relatie zien en een verleden waarvan je niemand wenst dat te hoeven mee maken. En die overlaad aan emoties neem je dan maar voor lief want ergens weet je dat dat het waard is.

Waarom dit boek de moeite waard is

Dit derde deel gaat over Calla. Calla is een vriendin van Teresa (deel 2) en Avery (deel 1) die in de zomervakantie opzoek gaat naar haar moeder. Een moeder die een groot deel van haar leven heeft weten te verwoesten en die verdwenen is uit haar geboorte stad. Wanneer ze daar aankomt en gaat werken in de bar die van haar moeder was ontmoet ze Jax. En vanaf dat moment begin je langzaam maar zeker steeds meer van Calla te houden en wordt je net zo verliefd op Jax als Calla doet. Calla is anders dan de andere personages maar daardoor niet minder leuk. Misschien dat ik dit nog wel het leukste en het fijnste boek van de serie vind, juist omdat hier meer in zit dan in de andere twee delen. En omdat hier de personages uit de vorige twee boeken nog meer in terug komen. En gewoon omdat ik het je kan aanraden om aan deze serie te beginnen. Want écht dit is zo de moeite waard! Gaat dat lezen!

Ps; je kan de boeken afzonderlijk van elkaar lezen, maar als je er dan toch voor gaat zitten raad ik je aan wel bij deel 1 te beginnen. Want juist omdat de personages nog terug komen krijg je toch weer een soort vervolg op hun delen!

Pss: Je kan dit boek ook met het KOBO plus abonnement lezen want dat deed ik ook!

Ben jij al fan van de wacht op mij serie?

Dit blogje bevat een affiliatie link

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.