Nails | Glamour nails met Artiglio Lola

Toen ik afgelopen week een klein beetje uitgekeken was op de kleur die ik op dat moment op mijn nagels had, besloot ik er glitters overheen te gooien. Dit helpt meestal wel om het nog een weekje langer erop te laten zitten. En inderdaad, want ik gooide er glitters overheen die ik voorheen nog nooit had gebruikt. Glitters waar ik het wauw en staar effect mee wist te creëren want écht dit zijn de glitters der glitters. Kijk je mee?

Soms, heel soms kom ik de per-fec-te lak tegen. De kleur of combinatie van kleuren die mijn hartje sneller laten kloppen. Dat kan zijn omdat het gewoon een ontzettend tof kleurtje is of juist omdat het mooi én opvallend is. Dit laatste geldt voor de glitters die ik deze keer heb gebruikt. En echt, IK BEN VERLIEFD.

Hoe ik dit zo besloot te doen

Je zou het misschien niet denken, maar achter deze nagels zit toch echt wel een klein verhaaltje. Het verhaaltje luidt als volgt; ik had de week vóór dat ik deze nagels maakte een toffe matte combi. Maar omdat ik deze matt roze nagels aan het einde van die week toch niet meer zo tof vond, besloot ik het op te lossen met glitters. Want glitters zijn wat mij betreft echt de redder in nood; het kan (bijna) overal overheen. En zo was dit ook de oplossing om mijn nog wel goed zittende matte combinatie op te vrolijken.

Artiglio Lola ROCK IT!

Ja, en toen had ik wat met glitters gestrooid die ik al een tijdje in de kast had staan maar nog niet eerder had gebruikt.. Met als gevolg dat ik het hele weekend naar mijn glinsterende nagels heb gekeken. Want oh my god! Deze glitters zijn de droom van ieder klein meisje. Of tenminste; ik vond dit soort glitters vroeger altijd het einde en nu kon ik er gewoon meer rondlopen!

Het zijn misschien stiekem wel de lelijkste foto’s die ik ooit van mijn nagels op La Belle Fleur heb laten zien, maar dit zijn wel dé foto’s ( met mijn mobiel gemaakt, want met mijn camera komt het nog slechter over) die het beste de glitters laten glitteren ín de foto. Met gewoon licht van buiten glittert het een beetje, maar zodra je er TL verlichting op zet of het een beetje gaat schemeren dan is het net een disco. Het doet mij wel denken aan de inpakpapier met heel veel van die glitters. En echt, ik heb de hele week naar nagels zitten kijken, ik ben dan wel gewoon soort van volwassen, maar toch blijf ik dit gewoon zo cool vinden!

Ik weet wat ik op mijn nagels doe met kerst, haha!

Wat vind jij van deze glamour nails?

3 Comments

  1. Sarah 16/11/2017 at 22:23

    Super tof! Roze én glitters? Perfecte combinatie! Ik zou ook gewoon constant naar mijn nagels zitten kijken hoor 🙂

  2. Mevrouw Marloes 17/11/2017 at 18:09

    Wat gaaf!!! Ik heb toevallig nu een glittertopcoat van de Hema op m’n nagels zitten! Ik hou van glitternagels.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.