Lifestyle | Mijn favorieten iPhone apps op een rijtje

Sinds ik ben overgestapt naar een iPhone ben ik twee handen op één buik met mijn telefoon. Als het moet kan ik hem nog goed aan de kant leggen, maar als dat niet per se nodig is dan ligt hij veilig naast me en kijk ik er regelmatig op. Inmiddels heb ik dan ook al weer een aantal apps verzameld die ik graag tot mijn favorieten benoem. Daarom vandaag een lijstje met mijn favoriete iPhone apps.

Apps zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Apps om het dagelijkse leven mee makkelijker te maken, apps om je mee te amuseren of gewoon apps die je in contact laten komen met andere mensen. Ieder heeft ook zo zijn favorieten. Uit nieuwsgierigheid ben ik op onderzoek uitgegaan en als ik het wereldwijde web mag geloven is Facebook toch wel dé app van 2017. En weetje? Ondanks dat ik deze niet in het onderstaande lijstje ga noemen, klopt het wel. Ik denk dat deze app ook het langste per dag, met op de voet gevolgd door Instagram, open staat op mijn telefoon. Maar goed daar gaan we het verder niet over hebben, want ik ga jullie mijn 5 andere favorieten apps voor mijn iPhone van dit moment laten zien.

#1 Pinterest – I love it

Zoals ik al vaker benoemd heb ben ik VERLIEFD en nog net niet getrouwd met Pinterest. Héérlijk vind ik die app. Gewoon hele uren vol maken met genieten van al het moois dat er te vinden valt; kan niet beter. En het is er ook niet beter, ik heb het in ieder geval nog niet gevonden. Maar Pinterest is toch wel mijn nummer #1 op dit moment!

#2 Instagram – Om de nieuwsgierigheid te voeden

Ik ben onbewust en toch ook wel weer niet zo onbewust een vrij nieuwsgierig persoon Het liefst wil ik alles weten. Ik wil precies weten hoe die familie in elkaar steekt of wie de dochter van die buurman zijn schoonzus is. En daar is Instagram toch wel een goed middel voor. Ook om gewoon te genieten van al het moois dat iemand kan mee maken (want het leven is alleen maar mooi op Instagram) of graag wilt delen. Op Instagram kan alles. En daarom is dit het perfecte middel om je nieuwsgierigheid te voeden. Stiekem dan hé.

#3 SimCity – Voor alle niet tactische burgermeesters onder ons

Als je ooit dacht dat jij de juiste persoon was om alles goed te laten verlopen en je volk gezond, gelukkig en gezellig te laten leven; speel Simcity niet. Écht, dit spel is zo niet goed voor mij en toch blijf ik het spelen. Want ik wil gewoon zo’n grote stad als alle burgermeesters in dit spel wel hebben en ik wil gewoon geld verdienen waardoor ik dat voor elkaar krijg. En om dat voor elkaar te krijgen moet je nog net niet iedere minuut verder spelen. En ja, dan ben je zo een uur verder. Wel aan te raden maar niet als je verslaving gevoelig bent zullen we maar zeggen.

 #4 AliExpress – Kopen, kopen kopen

Ja en als je dan nog niet koop verslaafd was dan zal je het na het downloaden van deze app zeker wel worden. Het ziet er allemaal zo leuk, tof en goedkoop uit dat je makkelijk even 3 dingen besteld. Met ‘het kost toch niks’ als smoes als mensen vragen waar jij je geld allemaal aan uit geeft. Ik kan uren rondstruinen, mijn mandje volgooien en vervolgens toch nog best wel gek weinig afrekenen. Omdat ik de rest een week later álsnog bestel. Mijn iPhone draait nog net geen overuren met deze app.. Je raad het al; een aanrader maar toch ook weer niet!

#5 Spotify – Mét Sam Smith

Dat ik gek ben op muziek en dat Spotify in dit lijsjte dan zeker niet mag ontbreken dat is geen nieuw nieuws denk ik. Heerlijk om even muziek te luisteren tijdens mijn wandeling naar kantoor, tijdens het lezen of gewoon wanneer het kan. En sinds ik verliefd ben op het nieuwe album van Sam Smith (waar ik volgend jaar heen ga!) zijn wij nog meer twee handen op 1 buik als dan dat ik al was met deze app. Ik vind hem ge-wel-dig. En daarom sluit ik met deze app dit lijstje af.

En als je nu denkt, ja maar ik heb niet zoveel wifi in mijn omgeving of ik ben gewoon veel onderweg. Dan zou ik gewoon is kijken naar een nieuw iPhone Abonnement. Dat moet ik namelijk ook weer eens gaan doen en daarmee maak je het gebruik van dit soort apps toch wel iets makkelijker. Want eerlijk; het hoeft geen duur spelletje te worden als je het slim uitkiest.

Wat is jouw favoriete app van dit moment?

Dit blogje is voortgekomen uit een samenwerking.

3 Comments

 1. Mevrouw Marloes 21/11/2017 at 11:49

  Instagram, WhatsApp, Facebook: ik gebruik het allemaal, hahah! Ook YouTube en Netflix vind ik fijn om te gebruiken als ik onderweg ben. En de Bloglovin’ app gebruik ik elke dag om blogs te lezen 🙂

 2. Irene 21/11/2017 at 22:14

  Ha ik heb hier ook al die apps staan! Ik vind TripleTown ook een fijn spelletje! En de WordPress app gebruik ik ook vaak.

  1. Fleur94 28/11/2017 at 13:17

   TrippleTown ken ik niet hoogste tijd om eens te gaan kijken:).

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.