Lifestyle | Dé enige echte Netflix tag

De instagram tag kwam ik tegen op de blog van Saskia. En eigenlijk toen ik alleen al de titel las wist ik wat ik ging doen; deze tag moest ik gewoon invullen. En dat heb ik gedaan, dus bij deze! Ben je benieuwd naar mijn aan en afraders wat Netflix betreft of juist naar de reden waarom ik een abonnement heb genomen? Je leest het in deze ge-wel-di-ge tag!

Wat was het moment dat je dacht ‘nu moet ik wel’ en een abonnement nam op Netflix?

Oefh, dat is wel alweer even geleden. Ik denk dat het ongeveer was toen ik aan Pretty Little Liars begon. Ik was een van die laatbloeiers en dacht dat het niks voor mij zou zijn.. Tot ik zoveel goeds erover hoorde en zag dat het op Netflix stond. Ik besloot een proef abonnement te nemen en inmiddels heb ik mijn broertje nu zover gekregen dat we samen een abonnement delen.

Hoe vaak kijk je naar Netflix?

Eerlijk, op dit moment niet zoveel meer. Maar dat komt omdat ik nu niet een serie heb waar ik continue naar wil kijken. Als ik niks te doen heb dan pak ik Netflix er wel bij, maar 1 keer in de week red ik denk ik wel. En geloof me; er zijn tijden geweest dat dat anders was, haha.

Waar kijk je op naar Netflix?

Toch eigenlijk nog wel het meeste op mijn laptop. Of als ik iets download voor offline dan is dat meestal op mijn telefoon. Of als ik te lui ben om mijn laptop te pakken dan kan het ook alsnog zijn dat ik op mijn telefoon of tablet kijk.. Ligt er dus echt net aan in wat voor mood ik ben!

Zijn er series die je wel kijkt maar eigenlijk niet zo leuk vind?

Hah, ja. Op dit moment ben ik bezig in Gilmore Girls en The Party Of Five. Beide series kijk ik als ik echt zin heb om iets te kijken. Al is het niet perse dat ik ze eigenlijk niet leuk vind dat ik er zo lang over doe, maar meer gewoon omdat ik vaker geen dan wel zin heb om te kijken. Wel ben ik laatst aan Between begonnen maar ben ik die net zo snel eigenlijk wel weer gestopt omdat ik hem toch niet zo leuk bleek te vinden als dat ik dacht.

Wat is je top 5 aanraders?

Ah deze is leuk. Met stipt op nummer 1 staat denk ik nog steeds Gossip Girl (daar wil ik nog wel eens losse afleveringen van kijken), gevolgd door (uiteraard) op 2 Pretty Little Liars. Dan denk ik dat op 3 toch stiekem wel Once Upon A Time (hoewel ik helemaal niet zo sprookjes aangelegd ben vind ik de serie wel heel goed in elkaar zitten) en dan komt op 4 Gilmore Girls en dan op 5 als afsluiter Party Of Five.

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=PFK8xQB38Ow

Wat is je favoriete acteur/actrice uit een Netflix serie?

Ohjeetje. Ten eerste ben ik een noot in namen en eigenlijk kijk ik niet echt op die manier naar een serie.. Maar als ik dan toch een naam moet noemen dan vind ik Serena aka Blake Lively toch echt wel een hele leuke actrice.

Wat staat er nog op je ‘to watch’ lijst?

Ik zou graag ooit, als ik het geduld er voor vind Prison Break nog afkijken. Daarnaast ben ik nog lang niet klaar met Once Upon A Time.. En voor de rest hoop ik dat ze snel weer een beetje Amerikaanse series gaan toevoegen want wat er nu op staat vind ik niet zo geweldig meer.. Vandaar dat mijn to watch lijstje ook vrij kort is, haha.

Welke films heb je de afgelopen tijd gekeken via Netflix?

Euhm.. eigenlijk heb ik al heel lang geen films meer gekeken. Ik ben meer van de series of de documentaires. Zo schreef ik hier over 2 documentaires die ik oa op Netflix heb gekeken en die de moeite waard zijn.

Zou je nog zonder Netflix kunnen?

Aan de ene kant zou ik nu volmondig ja kunnen roepen omdat ik, nu ik er over nadenk, al de hele week Netflix niet heb geopend… Maar aan de andere kant denk ik dat als ik mijn abonnement op zeg dat ik dan juist wél weer wil kijken en leuke dingen vind. Dus op dit moment zou ik wel zonder kunnen. Maar dan bijvoorbeeld voor een maandje of zo, helemaal zonder dat denk ik niet meer!

Wat is jouw Netflix favorieten van dit moment?

2 Comments

 1. Shirley

  26/11/2017 at 15:56

  Op dit moment kijk ik Crazy Ex Girlfriend (een beetje een maffe serie) en Riverdale. Ik zoek nog iets nieuws, omdat er van deze series maar 1 aflevering per week verschijnt. Een aantal favorieten: Narcos, Don’t trust the bitch of apt 23, The Affair en all time favorite: Gossip Girl!

  1. Fleur94

   28/11/2017 at 13:18

   Jaaa! Gossip Girl blijft toch echt wel dé nummer één! Nacros wil ik ook nog eens aan beginnen maar steeds als ik het doe dan ben ik er na een kleine 20 minuten alweer klaar mee..

Leave a Reply