Gelezen | De Royals – Verleiding, Erin Watt

Een kleine twee weken kwam ik op Instagram én tijdens mijn zoektocht naar een boek om te gaan lezen het eerste deel van De Royals serie tegen; Verleiding. Hoewel ik helemaal niet zo van dit soort boeken ben, besloot ik, na wat enthousiaste reacties over dit boek te hebben gelezen, gewoon eens gek te doen. Inmiddels is hij uit en vertel ik je heel graag of ik hem je kan aanraden voor bijvoorbeeld een ‘onder de boom’ cadeautje.

Ik ben stiekem meer van de wat realistischere boeken en boeken met naar mijn idee meer diepgang. Toch was ik wel nieuwsgierig naar deze serie en dus dit eerst boek van de serie die Erin Watt geschreven heeft. Ook omdat ik nog niet bekend was met deze auteur en de achterflap mij toch ook wel enthousiast maakte. Gewoon omdat het eens wat ‘anders’ was als wat ik normaal lees. En daarnaast omdat ik er eigenlijk wel hele enthousiaste recensies over las. Dus ik vertel je graag, nu ik hem heb gelezen of dit een aanrader is!

Waar gaat De Royals – Verleiding over?

Dit eerste deel gaat over Ella die door middel van haar baantje als danseres in een stripclub een zo’n gewoon mogelijk leven probeert te leiden na het overlijden van haar moeder. Want één ding is zeker; zij kan dit in haar eentje. Maar dan, uit het niets, is daar ineens een oude en rijke vriend van haar overleden vader die ze nooit heeft gekend. Deze vreemde man heeft één doel waardoor hij Ella haar hele leven op zijn kop gooit; haar een goed leven geven. En wel bij hem thuis, op een mega landgoed, mét zijn 5 zonen en alles wat bij een rijkelui leven hoort. Maar is dit wel het juiste voor Ella en kan ze dit wel?

Kan ik dit eerste boek van De Royals serie aanraden?

Dit boek is bijzonder. Bijzonder magische en fijn wel te verstaan. Het leest heel goed en makkelijk weg, er zit een leuke verhalenlijn in en de personages zijn heel fijn om te volgen. Vooral Ella die in een compleet nieuw leven haar draai moet zien te vinden. Er zitten veel verschillende ingrediënten in waardoor je door wilt lezen. Het was in mijn geval zo erg dat ik bijna iedere vrije minuut het boek erbij pakte. Je wilt gewoon weten hoe het met Ella afloopt en hoe de band uiteindelijk met de gebroeders Royal wordt. Ik kan je vertellen; het zijn me een paar figuren! Gelukkig is dat positief en is het gewoon een heel fijn verhaal om te lezen.

En zo fijn dat ik hem ‘ineens’ uit had. Maar dat komt weer meer omdat het een serie is en het naar mijn idee midden in het verhaal stopt. Gelukkig is deel twee al uit en komt deel drie er inmiddels ook alweer aan. Al wacht ik nog even met deel twee (hoe hard mijn hart ook roept naar deel twee) omdat ik nog andere boeken op de plank heb liggen, maar zodra ik kan en mag van mezelf schaf ik hem aan, haha. Kortom; ben je nog opzoek naar een fijn en snel wegleggend boek? Dan is dit zeker te weten een hele grote aanrader!

Ps: De Royals deel 1 is op dit moment in de aanbieding als E-book voor €5,99 of je kunt hem ook gewoon downloaden via het kobo abonnement!

Was jij al bekend met de boeken van Erin Watt en De Royals serie?

Deze blog bevat een affiliatelink.

2 Comments

  1. Saskia 28/11/2017 at 10:59

    Ik kende de boeken nog niet! Fijne review, echter niet echt een genre wat ik snel zou lezen.

    1. Fleur94 28/11/2017 at 13:18

      Hah, ja dat dacht ik dus ook, tot ik er in begon.. Zeker de moeite waard als je even niets anders kunt vinden!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.