Nails | Black and glamour firework with Semilac gelpolish

De laatste paar weken zijn mijn nagels vooral heel veel donker gekleurd. Daarom heb ik vandaag ook weer een fijne donkere combinatie. Maar wel een vrolijke donkere combinatie. Want dat kan; donker én vrolijk. Hoe ik dat heb gedaan? Dat vertel ik je vandaag!

semilac, gelpolish, nagels

Misschien komt het door de donkerdere maanden, misschien door het weer of gewoon omdat ik het mooi vind. Of misschien is het wel gewoon een combinatie er van. Maar donkere nagels maken mij op dit moment wel blij. Beetje gek, aangezien ik normaal gesproken heel erg van het roze ben, maar het heeft echt wel wat. Daarom deed ik ook deze keer wat anders. Ik combineerde een zwarte lak met een glitter top.

Mooi zwart met glitters is niet lelijk

Ik vind, als je zwart mooi aanbrengt, dat het echt niet lelijk hoeft te zijn. Het is, net zoals rood en donker blauw, wel een moeilijke kleur om aan te brengen. Je ziet al snel ieder foutje en dat maakt het dat ik deze kleuren toch niet zo heel vaak draag. Maar als ik ze dan draag, dan vind ik, als het netjes is gelukt, dat er wel een glitter overheen moet. Gewoon om het minder ‘gewoon’ of ‘saai’ te maken.

semilac, gelpolish, nagels

Semilac Diamond Dust (503) en Black Diamond (031) gelpolish it is!

Voor deze combinatie combineerde ik de Diamond Dust over de Black Diamond. Nu moet ik je wel zeggen dat ik iets minder te spreken was over de Black Diamond (de zwarte basis laag) omdat hij op een of andere manier best wel heel erg stroperig was. En dat terwijl deze helemaal nog niet zo heel lang staat.. Gelukkig deed ik er een glitter laagje overheen waardoor dit minder opviel.

semilac, gelpolish, nagels

De glitter daar in tegen vond ik echt heel tof. Ik houd wel van die wat grovere glitters! Je ziet ze goed en hoeft niet e zoeken naar of het wel glinstert. Het is nog net geen confetti wat erop zit. Zo gaaf!
semilac, gelpolish, nagels

De zwarte laag heb ik ik twee keer aangebracht en met de glitters was ik met een laag (wat meestal zo is) klaar. Mooie combi wat mij betreft voor de koudere en feestdagen. Je kan het overal mooi bij combineren en het geeft een chique als een wat stoerdere uitstraling!

Wat vind je van deze combinatie? En ben jij meer van de grove of de kleinere glitters?

 

2 Comments

  1. Mevrouw Marloes

    01/12/2017 at 17:59

    Ik vind kleinere glitters wat mooier. Zwarte nagellak heb ik nog niet aangedurfd, maar met zo’n glitterlaagje zou ik het wel eerder durven!

  2. Irene

    01/12/2017 at 19:54

    Oeeeh mooi! Ik hou wel van een grove glitter, maar evengoed ook van fijne glitters. Vind het toch totaal anders staan. Zwart vind ik eigenlijk altijd wel tof maar ik draag het zelf bijna nooit.

Leave a Reply