Lifestyle | 5 films die ik nog wil zien vóór einde jaar

Als ik op de Pathe pagina kijk met de films die op dit moment in de bios draaien én die nog komen gaan word ik blij. Blij omdat er, naar mijn idee, best wel leuke films draaien of nog gaan draaien dit jaar. Krijg bijna zin om spontaan rennend (terwijl ik dus 0 conditie heb) naar de bios te rennen. En daarom, omdat het ook een gezellige maand is voor films, wil ik dé films met jullie delen die ik graag voor einde jaar nog wil bewonderen!

films, Pathe,

– Familie Slim

Uiteraard beginnen we natuurlijk met de film waar ik zelf ook aan heb meegewerkt; Familie Slim! Hoewel het een kinderfilm is en hij dus vooral gemaakt is voor kinderen betekend dat niet dat wij, als jong volwassenen of volwassenen, niet naar deze film kunnen. In tegendeel. Want ik kan je verklappen dat dit gewoon een ontzettend leuke familie film is! Morgen (zondag) gaat hij in premiere (aaah!) dus gaat dat zien!

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=q5g1Fnl_RDw

– Oh Baby

Dan nog zo’n fijn uitziende en veel belovende Nederlandse film. De eerste film van Thomas Acda die volgens mij écht wel een aanrader gaat zijn. Ik werd tenminste enthousiast na het zien van de trailer dus deze wil ik ook echt zien! De laatste tijd ben ik wat minder van de diepgaande films dus dan past deze daar wel goed tussen.

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=VbFfT0DyDOA

– Huisvrouwen Bestaan Niet

Ik ben op Nederlandse tour wat betreft de films die ik graag wil zien want Huisvrouwen Bestaan Niet kan niet missen uit mijn lijstje. Wij hebben voor deze film het backstage materiaal gemaakt dus ik heb al wat voorproefjes mogen monteren. Dat maakt mij nog nieuwsgieriger naar het eind resultaat. De trailer belooft veel goeds dus ik ben heel benieuwd!

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=NHq2RYHoJnI

– Thankyou for your service

Dan even een overstap naar wat diepere films en niet van eigen bodem. Toen ik de trailer van deze film zat wist ik dat ik deze wilde zien. Gewoon omdat het mij een ontzettend sterk en mooi verhaal lijkt en omdat ik ook gewoon zin heb in films met wat meer spanning en dus diepgang. Ik denk dat deze film daar wel heel dicht bij in de buurt komt!

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=GTl5SHYJxz4

–  The Mountains Between US

Dan de laatste en eigenlijk is dit toch wel een film waar ik ook heel erg naar uit kijk. Ik ben normaal helemaal niet zo van dit soort films. Maar toch, toen ik de trailer had bekeken trok hij me wel. Juist omdat het even wat anders is maar er volgens mij ook een heel mooi verhaal in schuilgaat.

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=3jyzGKXBOxA

Welke films uit dit lijstje zou jij graag willen zien?

7 Comments

 1. Mevrouw Marloes 02/12/2017 at 11:20

  Ik ken ze allemaal nog niet! ???? Vooral ‘Oh baby’ lijkt me heel leuk om te zien.

  1. Fleur94 02/12/2017 at 17:13

   Dan heb je een leuk lijstje om af te werken, haha. Ja ik ben ook heel benieuwd naar Oh Baby!

 2. Susan | Since 1994 02/12/2017 at 14:58

  Van deze 5 lijkt Familie Slim mij serieus nog het leukst om te zien, haha. Tof dat je eraan meegewerkt hebt, maar wat heb je precies gedaan? :p Ben ik nu wel nieuwsgierig naar, hihi

 3. Patricia 03/12/2017 at 18:05

  Van deze 5 heb ik tot nu toe alleen nog maar de Mountain Between Us gezien en daar keek ik ook heel erg naar uit.. Hij was helaas echt super saai 🙁 Ik heb er zelfs een review over geschreven op mijn blog.

 4. Saskia 03/12/2017 at 19:24

  Oh ik heb echt hele andere films die ik graag nog wil zien hihi. Wel super leuk om dit lijstje te zien, kende niet alle films!

 5. Jouvence 09/12/2017 at 23:19

  Leuke films, The Mountain Between Us wil ik ook graag zien.

  1. Fleur94 10/12/2017 at 15:45

   Inmiddels heb ik hem gezien en hoewel ik hem wat aan de lange kant vond vind ik hem zeker wel aan te raden!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.