Nails | 8 feestelijke gelpolish combinatie voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur dus dat betekend stress! Want wat doe je dit jaar aan, wat zijn de plannen en niet te vergeten; hoe maak jij je nagels feestdagen klaar? Om die laatste vraag te beantwoorden heb ik wat leuke (gelpolish) combinatie’s uitgeprobeerd en de 8 leukste deel ik vandaag graag met je.

Nails, kerst nagels, gelpolish, Semilac, quida

Ruim op tijd begin ik alvast met het rondsnuffelen op Pinterest opzoek naar toffe ideeën voor mijn nagels met kerst en oud en nieuw. Ook wel; de feestdagen. Ik vind dat je juist deze tijd van het jaar gek mag doen en je nagels mogen opvallen! Of tenminste, anders gezegd; ze mogen niet achter blijven. In het afgelopen jaar ben ik helemaal weg van de losse glitters dus was de keuze was reuze dit jaar.

Glitter, spiegels en chique blauw

Deze eerste 3 combinatie’s die zijn eigenlijk heel rustig en chique. 3 mooie nagels waar je niet perse vast zit aan de kleuren van je outfit maar die je makkelijk overal bij combineert.

Van links naar rechts wat ik voor deze combinaties heb gebruikt:

– Zwarte basis kleur (Quida – 7) met de gezellige Artiglio Bullet Proof glitters er over heen. Dat wel incombinatie met wat grotere en grovere blauwe glitters die ik via AliExpress bestelde.

– Een Grijze (140 – Asphalt Grey) lak van Pink Gellac met de Mirror Metallic 659 poeder van Semi Flash om de spiegel look te creeeren.

– Een mooie heldere donkerblauwe lak van Quida (112)

Opvallend en glitters overal

Omdat ik zelf wel van wat meer opvallende nagels ben ben ik nog een stapje verder gegaan. Misschien niet persé in de kerstkleuren maar wel combinaties waardoor het legaal is om deze te dragen tijdens de feestdagen. Weer van links naar rechts:

– De donkerblauwe 112 lak van Quida als basis, vervolgens bracht ik de base clean Sharm effect aan van Semilac om in diezelfde laag (zonder hem tussendoor onder de lamp te doen) stipjes te zetten met de silver 620 (ook van de Sharm effect lijn) en er met een stokje doorheen te gaan om een leuk nailart effect te creëren.

– Mooi donker rood is niet lelijk! Ik gebruikte de 110 van Quida.

– Voor deze combinatie lakte ik de basis met de donkerblauwe Quida lak, vervolgens bracht ik wat grote en grovere glitters erop aan en gaf ik er nog een extra touch aan door een beetje met de Artiglio Bullet Proof glitters.

– Deze glitterende nagels creëerde ik met de mooie donkerrode 110 van Quida en vervolgens veegde ik de gezellige Ariglio Lola glitters erin. En ik denk, dat als je dit met een nog donkerdere kleur doet dat hij er nog meer uitkomt. Dan kan helemaal niemand meer om jou nagels heen!

– Deze laatste combie sluiten we af met een zwarte basis (Quida – 7) gecombineerd met een mooie en rustige glitter top door de Bullet Proof van Artiglio, die ik er lichtjes overeen heb gedaan.. Het alleen deze keer heel minimaal!

Ik denk dat ik wel al weet welke combinaties ik ga gebruiken. Stiekem vind ik Lola van de Arglio glitter onwijs tof dus ik denk dat ik of al mijn nagels die kleur doe óf een combinatie maak met rood, zwart en glitter. Ik ben er dus nog niet helemaal uit maar heb wel al zin om met al die glitters te gaan strooien!

Welke van deze 8 combinaties is jouw favoriete? En heb jij al enig idee wat je dit jaar op je nagels doet tijdens de feestdagen?

 

3 Comments

  1. Nienke 16/12/2017 at 22:20

    Ik vind die aller eerste van Quida met die glitters erg mooi. Die zou ik dus tijdens de feestdagen op doen.

  2. Susan | Since 1994 17/12/2017 at 20:49

    Ziet er mooi uit! Ik houd wel van glitters 🙂

  3. Natascha - BeautyOpinie 20/12/2017 at 15:31

    Ik vind ze allemaal mooi! Zelf kies ik toch vaak (lekker cliché) voor rood. Daar krijg ik een kerstgevoel van 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.