Lifestyle | De kerst tag 2017

JAAA! De gezelligste dagen van het jaar zijn aangebroken; KERST! Daarom vul ik vandaag de tag die ik op de blog van Beauty Koning tegen kwam, kerst tag 2017, in. Benieuwd hoe mijn kerst er dit jaar uit ziet, wat mijn favoriete kerst nummers zijn en wat mijn favoriete kerstfilm is? 

Waar vier jij kerst?

Vorig jaar zijn we met familie in een restaurant gaan eten en omdat dat zo goed beviel doen we dat eerste kerstdag gewoon nog eens dunnetjes over. Tweede kerstdag gaan we gewoon alleen met het gezin gourmette. Niet heel veel bijzonders dus maar wel gewoon lekker, gezellig en knus!

Wat zijn jouw favoriete kerstnummers?

Als het even ‘legaal en oké’ zou zijn dan zou ik het liefst het hele jaar kerst muziek luisteren. Het geeft gelijk zo’n fijne sfeer. Heerlijk! Mijn favoriete van dit jaar zijn Do They Know Its Christmas, die komt trouwens ieder jaar wel even terug, daarnaast vind ik Wonderfull Time van Krystel ook wel heel fijn en kan What Christmas Means to Me van Jessica Simpson regelmatig op repeat. Toevallig heb ik mijn 10 favoriete kerstnummers van 2017 voor jullie opgesomd in een post die afgelopen week online is gekomen. Dus voor fijne nummers kun je ook hier even een kijkje nemen.

Favoriete kerstdag? De eerste? Of tweede?

Eerste kerstdag denk ik. Ik heb het idee dat tweede kerstdag niet zo heel veel meer voorstelt. Of in ieder geval; bij ons is het vaak dat we eerste kerstdag iets doen en tweede kerstdag er gewoon achteraan komt maar dat het vooral een herhaling of verlenging op de eerste is. Niet minder gezellig maar toch voelt het wel anders dus gaat mijn voorkeur uit naar eerste kerstdag.

Favoriete drankje tijdens de kerstdagen?

Eigenlijk, nu ik er zo over nadenk, heb ik niet perse een een favoriet drankje dat ik graag drink tijdens kerst. En ik denk dat het qua alcoholische drankjes ook ieder jaar veranderd. Maar wat wel ieder jaar terug komt, misschien niet perse tijdens de kerstdagen is een grote mok warme chocolademelk! Dus in die zin kan je die wel als mijn favoriete beschouwen.

Wat is je favoriete kerstfilm?

Euhm.. Dit jaar was ik toch wel fan van de Netflix hit A Christmas Prince. Voor de rest heb ik eigenlijk nog geen kerstfilms gezien. Dus ja, laten we deze dan maar tot mijn favoriete benoemen.

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=tG4Fbj1B1bY

Favoriete kersttraditie(s)?

Echt traditie’s heb ik eigenlijk niet. Maar als ik er nu eens over na ga denken; ieder jaar probeer ik stiekem weer cadeautjes in te slaan (wat 10 van de 9 keren toch niet zo stiekem lukt als ik zou willen; p) en als de drukte het toe laat probeer ik ieder jaar even een dagje of een dagje en een nachtje naar het glazen huis (Serious Request) te gaan. Al moeten we dit jaar helaas overslaan.. Dus heel hoog zitten te tradities niet, haha.

Favoriete snack tijdens de kerst?

Dit is denk ik het zelfde als wat geldt voor het favoriete drankje. Het verschilt. Al doen wij meestal wel ieder jaar een kerstontbijt met een lekker croissantje, kerststol en dat soort dingen. Maar dat zijn dan weer geen snacks. Ja, qua snacks verschilt het gewoon echt waar we dat jaar trek in hebben.

Voor nu wens ik jullie allemaal twee hele fijne kerstdagen toe. Geniet van de gezelligheid, al het lekkers en het moois dat deze dagen met zich meebrengen. En houdt je vooral niet in tijdens het eten; want met kerst mag het! Merry Christmas!

Wat zijn jouw kerst plannen voor deze dagen?

2 Comments

  1. Quirina 25/12/2017 at 14:46

    A Christmas Prince heb ik ook gezien en zeker een aanrader. Fijne feestdagen!!

  2. Romy 26/12/2017 at 13:11

    Ik ben zo benieuwd naar A Christmas Prince. Ik heb zelf geen Netflix, maar zou er bijna Netflix voor nemen 😉 Net als jij zou kerstmuziek wat mij betreft ook wel het hele door mogen. Ik kan daar zo van genieten!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.