Lifestyle | Mijn favoriete story’s via Storytel

Dat ik Storytel fan ben (spreek dat maar is heel vaak achter elkaar hardop uit) dat is denk ik geen nieuw nieuws en heb ik hier dan ook al vaker benoemd. Dit maakt dat ik de nodige uurtjes per week luister en al aardig wat boeken heb beluisterd. Daarom vandaag een aantal boeken die ik je kan aanraden! 

Ik vind het echt een uitvinding; een app waarin je voorgelezen wordt uit je favoriete boek. Of een boek waar je nieuwsgierig naar bent maar zelf lezend niet (goed) doorheen komt. En dat terwijl je gewoon iets anders kunt doen terwijl je luistert. En ondanks dat misschien nog niet de allernieuwste boeken ertussen staan heb je gewoon wel even keus uit ruim 60.000 boeken. Dat zijn héél wat luister uren. Maar goed, ik ga je vandaag mijn favoriete van de afgelopen paar maanden dat ik nu luister vertellen. Want onbewust heb ik al heel wat boeken in de app uit geluisterd.

1. Een leven na jou – Jojo Moyes

Dit was uit mijn hoofd het eerste boek waardoor ik kennis maakte met Storytel. En wat voor eentje. Het vervolg op Voor Jou waarin Louisa verder moet met haar leven zonder Will. Ik vind hem stiekem nog steeds leuker dan deel één omdat hier dus meer in gebeurt.. Dus als je deze nog niet gelezen hebt; ga hem luisteren via Storytel. Maar pas op, als je er eenmaal in zit is hij zó uit!

2.  Wacht op mij – Jennifer L Armentrout

Ik had dit boek al langer op mijn boekenplank staan maar omdat ik de rust er niet voor kon vinden was ik er nog niet aan toe gekomen. Tot ik ontdekte dat hij ook via Storytel te beluisteren was. Inmiddels ben ik nu in deel 3 van deze ge-wel-di-ge serie en wil ik dat hij nog eeuwig door gaat! Een dikke vette aanrader wat mij betreft.

3. Hals over kop – Rachel Gibson 

Hals over Kop is echt zo’n boek dat ik nooit zou kopen als ik hem in de winkel zou tegen komen. Maar toch begon ik met luisteren en had ik hem binnen 3 dagen uit. En weetje? Stiekem was het gewoon een heel fijn, luchtig en simpel boek. Simpel genoeg om hem te luisteren terwijl jij  terug naar huis rijd/reist na een lange dag school/stage/werk. Perfect.

4. Lefbek – Anke Laterveer

Ook Lefbek is zo’n boek dat ik anders niet snel zou lezen. Maar omdat ik er goede verhalen over hoorde én ik er toch ook wel weer heel nieuwsgierig naar was begon ik gewoon met luisteren. En eerlijk is eerlijk; het is een ontzettend goed boek. Zo rauw en het gaat zo diep dat je het eigenlijk niet kunt voorstellen dat dit echt gebeurt. Het maakt het helemaal tof omdat Anke Laterveer zelf het boek voorleest. Dat geeft toch weer net een klein extraatje omdat zei weet hoe ze haar personages heeft gevormd. Een dikke.vette.aanrader.

5. Onverminderd – Rebecca Yarros 

Dit laatste boek heb ik kort geleden nog geluisterd. Dit is een boek met een verhaal dat je onbewust een heel diep en rauw kijkje geeft in het leven van een gezin waarvan de vader tijdens een uitzending omkomt. Je wordt meegezogen in het verdriet maar tegelijkertijd ook, onbewust, het geluk dat Ember overkomt in deze moeilijke periode. Het luisteren ging zo snel dat ik hem na 2 keer knipperen al bijna uit had. Bizar hoe hard je in zo’n verhaal gezogen kunt worden en helemaal als het door een fijne stem voorgelezen wordt.

Gaat dat lezen + 30 dagen voor maar €0,99! 

Ja, deze bovenstaande boeken zijn echt toppers. Toppers die je gewoon moet luisteren en waarvan je niet anders kunt dan genieten. De ene is wat rauwer of juist luchtiger dan de andere, maar ze zijn het allemaal dubbel en dwars waard. En als je nu net zo enthousiast bent geworden als ik al ben, dan kun je via deze link een proef abonnement van een maand afsluiten voor €0,99 ipv €9,99! Ik zou zeggen; maak er gebruik van en geniet!

Wat is jouw favoriete Story via Storytel?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.