Gelezen | Val Voor Mij – Jennifer L. Armentrout

Het eerste boek van 2018 is een feit. Of tenminste; ik heb het eerste boek van 2018 uit! Ik las deel 4 van de Wacht op mij serie van Jennifer L Armentrout; Val voor mij. Is dit deel net zo goed als de voorgaan de delen? Gaat de liefde voor de personages net zo diep als bij Blijf Bij mij? Kortom is het een aanrader? Ik ga het je vertellen!

Jennifer L Armentrout, gelezen, wacht op mijIk heb er even mee gewacht want ik was nog lichtelijk aan het bijkomen van de verhalenlijn die Calla uit deel 3 van de wacht op mij serie met zich mee bracht. Toen kwam er nog een ander boek tussendoor en toen was het eindelijk tijd (inmiddels de hoogste tijd) om te beginnen aan deel 4: Val Voor mij.

Waar Val Voor Mij over gaat

In val voor mij maken we kennis met barvrouw Roxy die ook al voor kwam in Blijf Bij Mij. Roxy is naast Nick, Jax en Calla de vierde vaste persoon die in Mona’s bar werkt. Roxy is heeft al jaren een oogje op Reece, de politieagent waarmee ze een aantal maanden geleden een onenightstand heeft gehad. Maar sindsdien ontlopen ze elkaar. En eigenlijk weten ze van beide niet de juiste reden. Net zoals bij de andere delen wordt het tussen Roxy en Reece ontzettend heet en gebeurt er van alles. Van pijn, heel veel angst tot hete liefde; ook dit boek bevat weer de juiste ingrediënten.

Jennifer L Armentrout, gelezen, wacht op mij
Waarom Val Voor Mij niet over te slaan is

Waar ik bij Blijf Bij Mij al riep dat dit het beste deel was van de serie roep ik dit nu gewoon nog een keertje want Val Voor Mij heeft dit ab-so-luut overstegen! Val Voor Mij bezit namelijk een rauw randje die ik nog niet eerder gevoeld had; angst. En dan ook échte angst. Want hoewel de liefde misschien soms wat overdreven goed is kan dat stukje, waarin die angst dus voorkomt, heel goed bij jou en mij ook gebeuren. En dat maakt het zo rauw, heftiger en nog tastbaarder. Ik heb ook een paar keer, vooral bij de laatste paar hoofdstukken getwijfeld of ik verder wilde lezen. En dat heb ik niet snel. Bizar. En zeker mijn favoriete!

Al met al: Ook dit boek is weer een dikke vette aanrader. Echt, ik kan er niet over uit hoeveel ik van dit soort boeken houdt. Er komen zoveel emoties los en je voelt zo hard met de personages mee dat het gewoon wéér pijn doet. En dan denk je dat je alles gehad hebt en daar is die laatste klap er nog. Dus ja en of ik dit een goed boek vind.. HELLYEAH!

Overigens kun je deze boeken heel goed los van elkaar lezen. Omdat ik ze wel als serie lees kan ik de andere boeken erbij halen, maar voor de verhalenlijn is dat niet perse nodig. Al heeft het natuurlijk wel een klein pluspuntje omdat veel personages terug komen en je daar dus de ‘achtergrond’ van weet.

Ps: Val Voor Mij is ook te belezen met het kobo abonnement!

Ben jij al bekend met de boeken van Jennifer L Armentrout?

Dit artikel bevat een affiliate link.

 

6 Comments

 1. Nienke 09/01/2018 at 19:06

  Wat een lekker enthousiaste recensie! Ik heb gisteren bij de bibliotheek op jouw aanraden een boek van haar geleend. Volgens mij heette hij Vurig, alleen ik las volgens mij net op Goodreads dat het een tweede deel van een serie (misschien wel deze serie?) is. Dat wordt dus helaas nog even wachten met lezen

  1. Fleur94 09/01/2018 at 19:14

   Wat leuk! Ik heb even voor je gekeken; Vurig heb ik nog niet gelezen, maar volgens mij staat deze los van deze ‘Wacht Op Mij’ serie en is het, zoals jij al zegt wel een tweede deel. Maar als ik op Bol.com kijk denk ik dat hij ook wel los te lezen valt en de personages net zoals in deze Wacht Mij Serie er in voor komen. Ik zag trouwens wel dat Ijskoud (het deel dat volgens mij vóór Vurig komt) te lezen is met het Kobo abonnement, dus als je daar lid van bent/proef abbo neemt dan kun je wel deel één lezen! Ben maar een klein beetje enthousiast hoor;p.

   1. Nienke 11/01/2018 at 15:04

    Haha, thanks voor je reactie! Heel fijn dat je het voor me hebt uitgezocht. Ik denk dat ik me maar eens ga verdiepen in hoe ik IJskoud kan lezen 🙂

 2. Nienke 14/01/2018 at 18:20

  Ik dacht, ik kom nog even terug op Vurig; ik heb het vanochtend uitgelezen, maar het is me absoluut niet bevallen. Ik schrijf Jennifer L. Armentrout nog niet volledig af als schrijfster, maar ik heb geen moment van Vurig kunnen genieten. Het was niet eens zo zeer de schrijfstijl, maar het plot: het gaat over een Tanner en Andrea (twee personages waarvoor ik totaal geen sympathie kon opbrengen) die samen een weeklang met twee vrienden in een vakantiehuisje zitten. Het lag er zo bovenop dat die twee samen zouden eindigen. Bovendien had Andrea een drankprobleem en de manier waarop dat uiteindelijk wordt opgelost is zo niet realistisch. Ik werd er bijna boos van, zo erg frustreerde het einde me. Dus, ik ben niet bepaald enthousiast te noemen, maar misschien heb ik gewoon het verkeerde boek te pakken gehad. Ik hoop binnenkort een ander boek van de schrijfster te gaan lezen, maar voor nu wilde ik nog even kwijt dat Vurig dus geen aanrader is 😉

  1. Fleur94 14/01/2018 at 18:30

   Oh wat jammer dat deze zo tegen viel! Nu weet ik niet of ik deze nog ga lezen aangezien ik wel helemaal verkocht ben door deze #wachtopmij serie;p. Ik hoop dat de boeken van Wacht op mij dan beter in de smaak vallen.. Overigens vind ik het wel leuk dat je er nog helemaal de moeite voor neemt om er op terug te komen, haha:). Thanks voor het waarschuwen!

   1. Nienke 16/01/2018 at 21:30

    Oei, nou, misschien is het slechts een kwestie van smaak en vind jij het boek wel tof. Ik zag overigens net dat mijn reservering bij de bibliotheek voor Sterrenhemel binnen is, dus die ga ik morgen even gauw ophalen. Ben super benieuwd! Dan kijk ik gelijk even of er nog andere boeken van Jeniffer aanwezig zijn 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.