Lifestyle | Muziek: 5 favoriete nummers van dit moment

Geen dag kom ik door zonder muziek. Of ik dat nou via Spotify luister, door youtube snuffel of gewoon radio aan heb staan (wat ik nog vaak genoeg doe); muziek is daar altijd. En soms kom ik van die nummers tegen die blijven hangen. Vanwege het verhaal of gewoon de lekkere beat. Daarom vandaag weer een keer een wat muzikaler blogje met mijn favoriete nummers van dit moment.

Ed Sheeran zal altijd wel een plekje in mijn hart blijven houden. Of hij moet hardcore gaan maken of zo want dat is een van de weinige muzieksoorten waar ik echt niet van houd. Maar dat betekend niet dat ik hem dagelijks luister. Daarnaast doen Beyonce en Lukas Graham het ook altijd bij mij wel goed. Maar soms kom je dus van die nummers tegen waarvan je niet zou verwachten dat juist jij deze vaker op repeat zou zetten. En toch gebeurt het.

Demi Lovato – Tell Me You Love Me & Father

Ik heb de documentaire van/over Demi gekeken. En eerlijk; ik vond het best een boeiende documentaire. Waarschijnlijk omdat het een ver van mijn bed show is en juist niet omdat ik nou zo’n fan van haar muziek ben. Integendeel; voordat ik deze docu had gekeken heb ik nooit naar haar muziek geluisterd. Maar eerlijk; sommige nummers (soms héél soms) gaan ze best wel diep. Zo vind ik Tell Me You Love Me een ontzettend mooi en diepgaand nummer. En dan helemaal met de clip erbij; het heeft echt wel wat.

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=SM1w9PEQOE8

En nadat ik dit Tell Me You Love Me ontdekte kwam ik ook terecht (en achteraf gezien had ik die al eerder gehoord in de documentaire) bij het nummer Father. En eerlijk; ook dit nummer komt bijzonder diep. Ik ben niet altijd fan van een stem met zo’n rauw randje, maar bij dit nummer past hij echt perfect. En zo mooi ook!

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=ZR1U6gpFSXg

Bruno Mars – Finesse

Ooohmyyygoooddd. Dit nummer is op dit moment echt mijn favoriet. Mijn nummer één. En het nummer waar ik, als er niemand kijkt, op los ga. Deze groove die in dit nummer zit is echt te lekker en ja, je kan (althans mij lukt het niet) hier bijzonder slecht stil op blijven zitten. En als je dan ook de clip erbij kijkt dan is hij helemaal compleet. Lekker een beetje heel erg old school en dat is zó Bruno!

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=LsoLEjrDogU

Kesha – This Is Me 

Dit ge-wel-dige en heerlijke nummer kwam ik tegen toen ik de trailer van The Greates Showman ging kijken. Niet dat ik wist dat dit dat nummer was maar ik kreeg er wel al een bepaalde goede feeling bij. Toen ik hem even later tegen kwam tijdens een rond Spotify kon ik het niet laten om hem toe te voegen aan mijn afspeellijst zodat hij offline zou gaan. En eerlijk; ik kan helemaal opgaan in dit nummer, zo fijn! Nu wil ik nog sneller die film zien, dus als jij nog heen wilt; ik ga met je mee!

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=xthfyWV2sQk

Dua Lipa – Homesick 

De laatste die absoluut thuis hoort tussen deze 5 favoriete van het moment  is Homesick. Dit nummer was mij al vaker opgevallen als hij op de radio kwam, maar ik ben er nooit echt achteraan gegaan om te achterhalen van wie het was. Tot ik ook deze tegen kwam tijdens een rondje Spotify. Ik vind dit zo’n mooi, rauw en diepgaand nummer. Klein maar ontzettend mooi en fijn. Hoewel ik helemaal niet zoveel heb met de muziek van Dua Lipa vind ik dit nummer echt wel een toppertje. Dus bij deze, mijn nummer 5!

https://home/labellafleur/public_html.youtube.com/watch?v=RLlZHvAcUxM

Welk nummer/nummers zet jij het liefst de hele dag op repeat?

4 Comments

 1. Susan | Since 1994 16/01/2018 at 20:04

  Ik luister momenteel eigenlijk geen een van deze liedjes ???? De laatste dagen draai ik End Game veel en natuurlijk K-pop liedjes, hahha

  1. Fleur94 17/01/2018 at 19:47

   Wat een schande Susan;p, haha, nee grapje! K-pop zegt mij alleen iets omdat ik weet dat jij dat luistert. Maar die End Game ken niet dus die ga ik even opzoeken, leuk:)!

 2. Nienke 16/01/2018 at 21:42

  Ik kende alleen het nummer van Dua Lipa en alle andere die je noemt vind ik erg tof nu ik ze geluisterd heb. In het bijzonder Demi’s ‘Father’, die is zo intens en traanopwekkend. En ‘This is me’ geeft me daarentegen eveneens als dat nummer van Bruno zo’n feel-good gevoel. Heerlijk is dat! En ik wil nu ook naar The Greatest Snowman, haha 😉
  Momenteel draai ik ‘My my my!’ van Troye Sivan veel, ook de clip die daar bijhoort vind ik heel vet.

  1. Fleur94 17/01/2018 at 19:44

   Jaaa! Ik ben afgelopen maandag naar the Greatest Showman geweest; en écht. Belachelijk wat die film met je doet! Ik heb er een blogje over geschreven die volgende week online komt dus dan ga ik er dieper op in! Voor nu ga ik jouw aanrader even luisteren en bekijken want die naam en titel zegt me helemaal niets, ben benieuwd:).

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.