Nails | Shoplog: Mijn Born Pretty Store aankopen

Sinds ik de gelnagel cursus heb gedaan blijf ik maar met geld gooien. Want dat ene kleurtje is nog toffer dan de ander of die kwast maakt het misschien nog makkelijker dan de 36 andere kwasten die ik al heb liggen. En ga zo maar door. Maar dat maakt ook dat ik steeds op andere site’s terecht kom. Zo kwam ik ook terecht in de Born Pretty Store en ging er een wereld voor mij open. Daarom leek het mij wel leuk om mijn aankopen met jullie te delen.

Ik volg de Born Pretty Instagram (onbewust) eigenlijk al een flinke tijd. En iedere keer, iedere post word ik weer verliefd op de nieuwe creaties. Geweldige dingen zitten er tussen. Daarom zette ik mijn liefde voor AliExpress even opzij en speurde ik de Born Pretty store af. Opzoek naar leuke en nieuwe items en ja die heb ik gescoord.

Kwasten set mét Cuticle Remove brush 

Eerlijk, ik had al 2 van dit soort gelijke setjes liggen. Het enige verschil is dat deze iets uitgebreider is. Hier zitten twee kwasten extra in. Waaronder de Cuticle remove brush, eentje die ik ook al had liggen maar omdat deze overeen komt met de kwasten besloot ik ook dit setje aan te schaffen. En hier zit iets meer keus in als je gaat kijken naar de grote van de kwasten. Ondanks dat ze wel wat smal zijn en daardoor wat minder goed in mijn hand liggen vind ik ze wel heel fijn!

De UV Gel Polish Remover Wraps

Ik loop altijd heel hard te stoeien met folie en watjes bij het eraf halen van mijn gelpolish. Om die reden besloot ik de gok te nemen en deze remover wraps te bestellen. Ik had er wel al eens eerder over gehoord, maar had er een hard hoofd in dat dit zou blijven zitten. Nou, ik kan je vertellen; het is een stuk makkelijker. Omdat ze mee rekken (rubber) zitten ze goed en stevig om je watje heen en blijft het dus goed zitten. Wel ging ik in eerste instantie de fout in bij het vullen van mijn watje met aceton, want dat moet je vooral niet te veel doen. De rubber wraps geven namelijk nog een beetje extra druk waardoor het aceton er net zo hard er weer uit komt als dat je het op de watjes doet.. Maar het helpt, het blijft zitten en het kost je geen gerotzooi met folie!

UR SUGAR Soak Off UV Gel

Ik miste nog wat nude getinte kleurtjes in mijn stash. Iets dat ik heel mooi vind  en bij de wat koudere dagen vind passen. Dus toen ik de mooie nude serie van de UR SUGAR soak off gel voorbij zag komen wist ik dat ik daar even ging gluren. Bij dat gluren bleef het niet want ik gooide D-09, D-01 en D-04 in mijn mandje. D-09 heb ik nu zelf (op het moment van schrijven) op mijn nagels zitten en is een heel mooi, ja dus echt, nude kleurtje. De D-04 heb ik van het weekend bij een vriendinnetje op gedaan en die is iets warmer en ook zeker heel mooi! Nu alleen de D-09 nog en dan heb ik ze allemaal gehad. Zou een blogje over deze 3 pareltjes leuk zijn?

BORN PRETTY Chameleon Cloud Paillette Iridescent

Ook besloot ik deze geweldige flakies/poeder/glitters af te rekenen. Ik heb bijzonder veel glitter maar deze flakie glitters (of hoe je ze dan ook noemt), had ik nog niet in mijn bezit. En ook deze heb ik inmiddels al op mijn nagels zitten. Het geeft wel een bijzonder effect! Ik heb ze nu over de D-09 heen zitten maar ik denk inderdaad, zoals op het voorbeeld te zien is, dat ze op zwart nog veel en veel gaver zijn.

BORN PRETTY Nail Cuticle Oil

Ik ben verslaafd aan deze pen en dan écht verslaafd. Ik zet het liefst de hele dag mijn nagelriemen in de olie aangezien ze altijd super droog zijn. Maar omdat ik mijn vorige pen kwijt hield ik het ook slecht bij, daar heb ik nu verandering in gebracht. Ik besloot ook deze cuticle oil pen af te rekenen. En hij is perfect!

 

Wat vind jij van deze producten? Welke zou jij ook nog wel eens willen proberen?

Deze blog bevat affiliate linken.

1 Comment

  1. Marielle 28/01/2018 at 14:59

    De remover wraps lijken mij ideaal! Scheelt denk ik heel wat geknoei haha.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.