Geluisterd | Onbereikbaar – Rebecca Yarros

Soms of nou eigenlijk best wel heel vaak kom je van die boeken tegen waar je hart nog harder van gaat kloppen. In goede of in slechte zin. Dit gebeurde ook bij Onbereikbaar van Rebecca Yarros. Benieuwd of dit boek Onverminderd kon evenaren en wat ik er dan uiteindelijk van vind?

boeken, Storytel, Rebecca yarros

Oke, van Onverminderd was ik al helemaal weg. Wat een heerlijk boek was dat. Het plan was dat ik dit tweede soort gelijke boek (dacht ik) pas later ging luisteren. Tot ik een paar dagen later na deze beslissing besloot hem gewoon wel te gaan luisteren. Want waarom wachten als je niet weet of je de dag van morgen haalt zullen we maar zeggen. Zo bedacht zo gedaan en begon ik aan dit boek.

Waar Onbereikbaar bereikbaar mooi is

Waar Onverminderd best wel al een heftig onderwerp met zich mee bracht brengt Onbereikbaar dit ook. Dit verhaal gaat namelijk over Paisley en Jagger. Twee geweldige mensen die na een bizarre ontmoeting (én echt bizar) elkaar niet uit het hoofd kunnen zetten. Maar omdat ze allebei iets met zich mee dragen houden ze afstand. Alleen wat als die afstand niet meer gaat en de samenloop van omstandigheden het allemaal nog ingewikkelder maken terwijl ze allebei dondersgoed weten wat ze willen? En wat als dat ene gebeurt waar ze allebei op hoopte maar het, door de geheimen die ze beide met zich meedragen, totaal anders uitpakt dan ze zouden willen? Kortom; dit boek is bijzonder onbereikbaar en super bereikbaar tegelijkertijd want hij gaat diep.

boeken, Storytel, Rebecca yarros

Ziekte, verlies en hoop

Paisley en Jagger hebben geen makkelijk leven maar willen wel bij elkaar zijn. Dit maakt dat ze de nodige obstakels moeten doorstaan en een weg moeten zien te vinden om dit te overleven. Het is een  verhaal dat heel veel emoties met zich mee brengt en daarbij ook heel herkenbaar kan zijn. Er komen veel verschillende emoties samen en dat maakt het heel fijn om te luisteren/lezen. Je wilt weten wat er in beide levens speelt en waarom ze het daadwerkelijk voor elkaar verzwijgen. En je wilt natuurlijk weten hoe het afloopt, ondanks dat je denkt dat je wel weet hoe het afloopt. Ook dit deel is zeker aan te raden om te lezen/luisteren, prachtig!

Ben jij al bekend met de boeken van Rebecca Yarros?

1 Comment

  1. Nienke 02/02/2018 at 18:21

    Ik ken deze schrijfster niet, maar je hebt me met de recensie wel heel benieuwd gemaakt, ik ga dit boek onthouden. Het klinkt in ieder geval alsof het een boek van Colleen Hoover had kunnen zijn 🙂 O, en ik ben benieuwd naar hoe de twee elkaar ontmoet hebben!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.