Gelezen | Het Dreambody Plan – Asja Tscahigova

Een paar weken geleden ontving ik het nieuwste boek DreamBody Plan geschreven door Asja Tsachigova. Een boek wat eigenlijk helemaal niet zo in mijn straat je thuis hoort maar waar ik wel heel nieuwsgierig naar was. Inmiddels zijn we een paar weken verder en deel ik graag mijn mening!

Het Dreambody plan, Asja Tsachigova, boeken

Oke, ik ben dus totaal geen sportief iemand. Ik fiets dagelijks naar de bus, loop 10 minuten naar mijn werk en weer terug. Oh én ik hoepel een kwartiertje als ik daar zin in heb. Thats it. Meer doe ik niet aan beweging. Toen ik het persbericht over dit boek binnen ontving begon er iets te dagen. Op dat moment hield ik namelijk streng bij wat ik at, hoeveel ik at en hoeveel het maximum was van wat ik nog mocht eten. Ik was me dus meer aan het interesseren in het hebben van een betere ‘levensstijl’ zoals ze dat zo mooi zeggen. Nu kwam dat boek dus wel als geroepen.

Over Dreambody Plan – Asja Tsachigova 

Het Dreambody Plan is het boek dat jou zou moeten helpen jouw ‘dreambody’ te maken en te onderhouden. Van tips en trucs voor menu’s tot recepten, oefeningen en beauty en lifestyle gerelateerde onderwerpen staan hier in gebundeld. En allemaal, uiteraard, gebaseerd op het online programma dat Asja heeft gemaakt. Het is een heerlijk boek om door heen te bladeren en naar mijn idee écht eentje die je enthousiast maakt om dingen anders te gaan doen of te gaan proberen. Ze verteld het vanuit haar eigen ervaringen en geeft daarbij ook de juiste voorbeelden en tips om dit ook echt in te zien.

Hoe ervaar ik het Dreambody Plan?

Toen ik dit boek ontving zat ik niet meer echt in deze periode die ik in de inleiding beschreef. Maar ik was nog wel nieuwsgierig. Want was dit boek echt zo handig? En zou het wat voor mij zijn? Ik heb de inleiding gelezen (wat ik ontzettend lekker vond lezen) en heb een paar keer goed door dat boek gebladerd. Ik heb de site bekeken en ik heb wat oefeningen gedaan (stiekem, toen niemand het zag, haha). Maar helaas heb ik nog niet de motivatie kunnen vinden om dit plan, waar dit boek om draait, ook uit te voeren. Wel ben ik dingen gaan uitproberen en de kleine tips heb ik toegepast. Zo heb ik afgelopen week de warme chocolade melk geprobeerd die echt wel even anders smaakt maar wel lekker is. Daarnaast heb ik me voorgenomen gewoon één keer per maand een recept uit te gaan proberen. Leuk, variërend en gezond!

Het plan en de methode achter dit boek ervaar ik dus eigenlijk niet. Misschien dat ik het wel nog eens ga doen, maar voorlopig zit dit er niet in. Dat maakt niet dat ik de recepten niet uitprobeer of stiekem ook gewoon deze sportoefeningen in mijn kamer doe. Als laatste kan ik je meegeven dat het ook gewoon een mooi boek is voor de heb. Het is mooi vormgegeven, je wordt er vrolijk van (want heel veel kleur en mooie foto’s) en het leest en bladert lekker weg. En niet te vergeten; je kunt er ongelofelijk veel eet inspiratie uithalen!

Het Dreambody Plan is voor €20,- aan te schaffen bij onder andere de Bruna en Bol.com.

Was jij al bekend met Asja’s nieuwe boek?

Dit boek heb ik gekregen.

2 Comments

  1. Quinty 01/02/2018 at 16:12

    Het lijkt mij een ontzettend leuk boek, aangezien ik ben begonnen met een gezonde(re) levensstijl.

  2. Mevrouw Marloes 02/02/2018 at 15:25

    Ik ben heel benieuwd naar dit boek! Kende het nog helemaal niet en past zeker bij mijn doel om gezonder te leven. Maar ik ken mezelf: als ik zo’n boek koop, blader ik erin en dan belandt het ergens tussen mijn kookboeken. Misschien dat ik het een keer in de bieb kan lenen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.