Lifestyle | Mijn 5 favoriete blogs van dit moment op een rijtje

Ik kom de laatste tijd héél veel blogjes tegen waarbij ik tijdens het lezen heel hard zit te lachen of ja aan het knikken ben ter herkenning. Blogjes die het goed doen omdat het of gewoon ontzettend lekker geschreven is óf omdat ik mezelf er heel goed kan vinden. Vandaag lijkt het mij leuk om mijn favoriete blogs van de afgelopen tijd met jullie te delen.

Favoriete, blogs, bloggers

Ik maak als de dag het toe laat dagelijks een rondje Bloglovin. Soms gecombineerd met Facebook omdat ik daar interessante blogposts tegen kom, maar vooral veel via Bloglovin. Dit is namelijk een lijstje van blogs die ik echt wel al een groot deel van de tijd volg. Blogs geschreven door bloggers die mij door hun ideeen, manier van denken of schrijfstijl inspireren en aan het denken zetten. Ik zet een aantal van mijn favoriet blogs op een rijtje.

5 van mijn favoriete blogs van dit moment:
Vaker Vrolijk: 5 inzichten over trots op je zelf zijn

De blog van Romy volg ik eigenlijk nog maar heel kort. Geen idee waarom maar sinds een paar weken ben ik fan. Ze schrijft veel over persoonlijke inzichten, ervaringen en geeft fijne tips om het allemaal nog iets leuker te maken. Zeker de moeite waard als je een dosis (roze) positiviteit kunt gebruiken!

http://home/labellafleur/public_html.vakervrolijk.nl/trots-op-jezelf-inzichten-tips/

Mondetmoi: Grenzen aangeven? Lege emmer

De blog van Stella volg ik eigenlijk al wel een flinke tijd. Ik hou ontzettend van haar schrijfstijl. Het is alsof ze tegen over me zit aan een tafeltje en het letterlijk verteld. Het leest heerlijk weg en bijna alles is wel herkenbaar. Ik zit dan ook vaak genoeg ja knikkend haar blogposten te lezen, zo fijn! Als je nog opzoek bent naar een blog vol fijne en herkenbare persoonlijke blogposten is de blog van Stella echt een aanrader!

http://home/labellafleur/public_html.mondetmoi.nl/mindstyle/je-grenzen-aangeven/#comment-17771

Marjolean: Immens veel liefde voor de portair mode op mijn iPhone 8 plus

De blog van Marjolean volg ik ook al best wel een tijdje. Alleen daar ben ik een ‘stille’ mee lezer. Eentje die overigens wel geniet van de geweldige mooie foto’s die zij schiet. Er zit zoveel passie en dat vind ik gewoon mooi om te zien. Want het zijn niet hele boeiende foto’s maar de manier waarop ze zijn geschoten (of waarmee) dat maakt dat ik blijf kijken. En dus ook graag terug kom op haar blog.

Immens veel liefde voor de portrait mode op mijn iPhone 8 Plus

Nienkes Lifestyle: Deze twee prachtboeken las ik binnen 24 uur uit 

Nienkes blog ken ik ook nog niet zo lang. Maar doordat zij regelmatig over boeken post en dit precies de boeken zijn die ik ook lees of wil lezen trekt het mij wel. De manier waarop zij een boek beschrijft (zoals de blogpost hier in gelinkt) is ontzettend fijn. Ze gaat dieper in op de verhalenlijn waardoor je al gelijk een idee hebt waar het over gaat. En daarnaast is ze ook fan van Colleen Hoover dus dat is helemaal een pluspunt, haha.

Freelennse: 5 gewoontes waar ik afscheid van neem

De blog van Lenneke staat hoog tussen mijn favoriete. Zij schrijft ook heerlijke persoonlijke blogposten maar met een heel rauw randje. Een rauw randje aan eerlijkheid maar ook aan dingen waarin ik, jij en je buurvrouw zich geheid in herkend. Of niet, dat kan natuurlijk ook. Ik vind het een genot om van haar teksten te mogen smullen. En ook bij dit onderstaande artikel heb ik weer ja knikkend zitten lezen. Alsof ze de woorden uit mijn hoofd beschrijft. Bizar. En dat dus een paar keer per week/maand.

5 gewoontes waar ik afscheid van neem

Wat is jouw favoriete blog van dit moment?

8 Comments

 1. Irene 03/02/2018 at 12:52

  Ik vind Lennekes blog ook héél tof en die van Romy en Stella ook. De andere twee kende ik nog niet dus daar ga ik eens kijken! 🙂

  1. Fleur 04/02/2018 at 14:12

   Leuk, zeker de moeite waard!

 2. Johanne 03/02/2018 at 15:28

  Oei, lastig om favorieten te noemen. Ik vind heel veel heel erg leuk, maar inderdaad die van Romy en Stella springen er voor mij ook uit. Oh, en als je d’r nog niet kent: http://www.missdeadline.nl. Veelal iets dieper materiaal (met leuke lijstjes tussendoor), maar heel erg goed geschreven en wat mij betreft af en toe ook taboe doorbrekend 🙂

  1. Fleur 04/02/2018 at 14:15

   Het zijn er inderdaad ook vaak zoveel die je dan weer vergeet hé! Miss Deadline ken ik ook nog niet dus dat is mooi meegenomen:).

 3. Nienke 03/02/2018 at 17:47

  Wat een tof lijstje en ik vind het zo lief dat je mijn artikeltje ook noemt! Ik ken de overige blogs helemaal niet, dus daar ga ik eens een kijkje nemen. Vind het zelf maar moeilijk om een favoriete blog te noemen want ik volg ook een hele rits aan blogs op Bloglovin’. De blog van Silke (www.bysilke.be) vind ik op het moment wel heel fijn om op rond te struinen, lekker persoonlijk en vol met leuke artikeltjes. Overigens vind ik jouw blog op het moment ook erg fijn om te volgen 🙂

  1. Fleur 04/02/2018 at 14:13

   Graag gedaan! Ik ken Silke haar blog nog niet maar daar ga ik zeker even een kijkje nemen, leuk:).

 4. Anna 09/02/2018 at 17:56

  Wat leuk om op deze manier weer een aantal nieuwe blogs te ontdekken! Bedankt 🙂

 5. Lenneke 11/02/2018 at 16:23

  Leuk dat je me noemt! Dank je wel!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.