Lifestyle | Deze 5 boeken staan op mijn to read lijstje

De laatste paar maanden maakt mijn laptop of telefoon ’s avonds weer steeds vaker plaats voor een boek. En niet alleen dan, maar ook gewoon onderweg (ebook) of als ik er gewoon even zin in heb. Ik vind het heerlijk. En omdat ik graag verder zoek naar pareltjes om te lezen groeit mijn to read lijstje. Vandaag daarom een aantal boeken die ik in de komende tijd nog wil lezen.

Ik scroll regelmatig de bol.com lijst met boeken door. Gewoon opzoek naar pareltjes die aan mijn Goodreads to read lijstje kan toevoegen. En eerlijk; dat zijn er op dit moment best wat. En hij blijft ook maar langer worden. Niet omdat ik niet lees, maar vaak omdat er dan weer een ander boek tussendoor komt en die niet op de lijst stond. De boeken die ik écht op een kort termijn wil gaan lezen wil ik vandaag hier met jullie delen. Want wedde dat jij ook hiermee ook je to read lijstje kunt aanvullen?

Kies voor mij – Jennifer L Armentrout

Nu ik het 4de deel uit heb van de #wachtopmij serie kan ik eigenlijk niet wachten tot ik in deel 5 kan beginnen. Waar we in deel 3 en 4 kennis hebben mogen maken met barman Nick heeft hij in dit 5de deel de hoofdrol. En het leuke is dat deel 4 eindigde met een korte scene waarin Nick de hoofdrol speelde.. Ik ben dan ook heel benieuwd naar dit 5de deel. Maar voor nu stel ik het nog even uit want anders is deze serie zo snel voorbij aangezien er daarna nog maar één deel is.. En dat wil ik nog even niet, haha.

Voor Mij – Jojo Moyes

Ik wist niet dat het er aan kwam maar sinds ik het weet kan ik niet meer wachten. Voor Jou vond ik mooi, Een Leven Na Jou die heb ik ook gelezen en vond ik stiekem leuker dan het eerste deel.. En nu komt er dus nog een vervolg! In dit deel gaat Louisa naar New York voor haar werk en moeten ze ondervinden of de relatie met Sam staande kan blijven met deze lange afstand.. Ik ben heel, heel, héél benieuwd of ik dit deel net zo leuk als Een Leven Na Jou ga vinden!

Without Merit – Colleen Hoover

Ja, er is weer een nieuw pareltje van Colleen HooverNa It Ends With Us en 9 November was Colleen Hoover eigenlijk, stiekem, een klein beetje weggezakt. Omdat ik eigenlijk niet verwacht had dat er zo ‘snel’ alweer een boek zou komen. Tot ik laatst dit boek tegen kwam tijdens mijn zoektocht in de online boekenwinkel van Bol.com. Het is dat ik nu nog andere boeken heb liggen en deze nog niet in het Nederlands is verschenen, anders had ik het wel geweten en stond deze absoluut boven aan.

Onweerstaanbaar – Rebecca Yarros

Laatst luisterde ik Onbereikbaar en Onverminderd. Twee heerlijke boeken. Nu is daar ook weer een vervolg aangezien deze boeken in de Flight & Glory thuis horen. En ook die wil ik natuurlijk lezen. Helemaal omdat Rebecca mij bijzonder fijn verrast heeft deze eerste twee delen. Dus ook deze staat zeker op mijn to read lijstje!

The Royals, Verraad – Erin Watt

Het uitstellen gaat mij bijzonder goed af. Een paar weken geleden las ik het eerste deel van The Royals serie en ik was eigenlijk gelijk al verkocht. Het is misschien een iets wat voorspelbaar verhaal maar door vreemde ‘leef situatie’ waarin Ella beland maakt dit het juist erg leuk. En dat maakt dat ik het tweede boek heb uitgesteld omdat het naar mijn idee anders een beetje eentonig werd. Maar dat maakt niet dat ik deze nog steeds heel graag en hopelijk zeer binnenkort kan en mag lezen. Want ik wil natuurlijk wel weten of Reed Ella nog kan terug halen..

Dit waren de 5 boeken die in de top 5 thuis horen. Maar dit maakt niet dat ik nog veel meer wensen heb voor boeken om te lezen. Of te luisteren. Integendeel. Als het even kan vul ik hem dagelijks met 10 tegelijk aan. No problemos. Maar goed, dat ga ik hier niet delen. Als je toevallig wel nieuwsgierig bent; ik ben fan van Goodreads en houd het daar helemaal in bij. En als jij nou ook Goodreads fan bent of gewoon nieuwsgierig bent; zullen we elkaar volgen? Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Klik hier. 

Oh ja, op dit moment lees ik Stouter; Onbezorgd & Onbepaald voor de Adorable Bookclub en luister ik omdat ik hem weer even tegen kwam Glazuur van Lisette Jonkman; En jij?

Welke boeken staan op dit moment hoog op jouw to read lijstje?

3 Comments

 1. evelien 15/02/2018 at 09:02

  Ik heb sinds kort helemaal de lees flow te pakken, voor mij staat ook zeker op mijn to-read. <3
  Liefs,
  Evelien

 2. Johanne 15/02/2018 at 10:11

  Jaaa, die van Jojo is net uitgekomen geloof ik? Dat boek staat heel hoog op mijn leeslijst en ik ben ook benieuwd naar de boeken van Colleen Hoover. Ben nu eerst You are a badass aan het lezen van Jen Sincero.

 3. Nienke 16/02/2018 at 18:22

  Oeh, nog een nieuw boek van Colleen Hoover? Daar ben ik onwijs benieuwd naar, sinds ik inmiddels de rest van al haar boeken al gelezen heb. Ik heb overigens gisteren Wacht op mij uitgelezen en ik vond deze veel beter dan Vurig! Daarom ga ik ook het tweede deel gauw lezen en ik schrijf binnenkort denk ik een blogpost over de serie! Bedankt nog voor de aanrader, ik ben blij dat ik na Vurig wel door ben gegaan met het lezen van Jennifers boeken 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.