Lifestyle | Gezien: Fifty Shades Freed

Wat betreft de boeken ben ik een paar jaar geleden niet verder dan de helft van deel 1 gekomen. Een tijdje geleden kwam ik per ongeluk deel 1 als film tegen en besloot ik het nog een kans te geven. Die kans kreeg ook een tweede kans want na deel 1 moest ik ook deel 2 zien. En nu was het tijd voor het laatste deel. Ik keek Fifty Shades Freed!

Vanaf het moment dat ik de trailer voor het eerst zag wist ik het al zeker; ik ging deze niet thuis vanaf mijn laptop kijken maar in de bioscoop! Ik heb een vriendin gevonden die hier ook wel heen wilde en we zijn naar de film gegaan. Waar ik normaal gesproken in niet hele volle zalen wat betreft een film terecht kom (met uitzondering van The Greatest Showman) zat de zaal deze keer tot ongeveer zo’n 90% gevuld. We waren zeker niet de enige!

Meer verhaal, meer spanning en meer actie

Omdat ik stiekem best wel een beetje wauws was van het 1ste en 2de deel lag de lat voor dit laatste deel hoog. Ik voelde dat dit dé laatste moest zijn. Dit laatste deel is wat mij betreft het toppunt van deze ‘serie’. Waar de eerste twee delen vooral echt gericht zijn op wat er tussen Anastasia en Christian bloeit komt er bij dit laatste veel meer kijken. Natuurlijk was er in dit deel ook geen gebrek aan de nodige seks en Red Room scenes. Alleen dit keer is dat meer afgewisseld met andere verhalenlijnen. Want naast de bijzondere relatie van Anastasia en Christian is er een extra stukje spanning bij door de verhalenlijn van Jack. Dit maakte dat er nog meer diepgang in zit en je graag wilde weten hoe het af  loopt.

Is Fifty Shades Freed een aanrader?

Ik denk dat ik hier volmondig ja op kan zeggen. Het is wat mij betreft de perfecte afsluiter. Eigenlijk zou ik toch ook nog wel willen weten hoe het, een aantal jaren later, tussen Christian en Anastasia is. Ondanks het voorstukje. Maar goed, als je nog twijfelt of dit laatste deel de moeite waard is dan kan ik je verzekeren dat dat kaartje en die 2 uur het waard zijn. Want dit deel is wat voor mij wel het sterkste deel van de drie!

1 Comment

  1. Susan | Since1994 19/02/2018 at 22:46

    Ik ben halverwege deel 1 gekomen :p Niet iets voor mij, maar de trailer van deel 3 sprak mij aslnog aan. Al ga ik hem toch niet bekijken, haha. Fijn dat jij ze wel goed vond 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.