Lifestyle | 6 van mijn favoriete telefoon achtergronden

Een keer in de zoveel tijd ga ik opzoek naar een nieuwe achtergrond voor mijn telefoon. Gewoon omdat ik toe ben aan iets nieuws. Inmiddels heb ik een bord op Pinterest waar de nodige hoeveelheid aan telefoon achtergronden staan en als het even kan vul ik hem dagelijks aan. Want er is zó veel! En je kan ze natuurlijk ook zelf maken. Vandaag daarom een blogje met mijn favoriete achtergronden en een aantal die ik zelf in elkaar geknutseld heb.

Leuke maar rustige achtergronden van Pinterest

Ik ben iemand die van rust houdt op de telefoon. Al die icoontjes zijn al druk genoeg en als ik daar nog een drukke achtergrond achter zou zetten zou het helemaal de hel worden.. Ik heb dus vaak hele rustige achtergronden die ik fijn vind. Maar ik wil wel dat het wat toevoegt; een tekst of gewoon een mooie achtergrond met kleur. Maar dan wel weer kleuren die rust geven óf waarvan het niet te veel is en de rust overheerst. Mijn favorieten:

https://home/labellafleur/public_html.pinterest.com/pin/AUPhuApZSz6k1ULwJyW2dF_TMUJwWxXrbcdXb4l7ItHhB_qsS4Gi1XI/

iPhone, achtergronden, Pinterest

En die vind je hier: 1, 2 & 3 .

Maak (iPhone) achtergronden zelf!

Nu had ik een paar dagen geleden even nergens zin in. Of nouja, niet in bloggen, serie kijken of lezen. En niet in slapen want ik wilde wel wát doen. Dus toen besloot ik gewoon eens Photoshop te openen en daar eens te gaan kijken wat eruit zou komen. Nou ik zeg je; verveling kan heel goed op je creativiteit werken. Ik ben namelijk zelf achtergronden gaan maken. Lang niet zo mooi als deze drie hier boven, maar zeker wel een leuk en creatief tijdverdrijf! Ik heb er meer dan drie gemaakt, maar toch om het even gelijk te houden, hier mijn favoriete drie!

iPhone, achtergronden, Pinterest

En deze vind je hier op Pinterest: 1, 2 & 3

Op dit moment heb ik van beide rijtjes de nummer twee live staan op mijn telefoon. Als ik in het startscherm zit zie ik de tweede van het eerste rijtje en als ik in voorbij dat startscherm ben dan zie ik mijn zelfgemaakte roze achtergrond. Kortom; ik was in een vrij roze en zachte mood op het moment van installeren;p.

Eerlijk; ik vind het heerlijk om opzoek te gaan naar nieuwe achtergronden of ze zelf te maken. Al deze leuk en mooie achtergronden die verzamel ik op dit moment op mijn Pinterest bord iPhones achtergronden. Uiteraard zijn deze niet alleen voor de iPhone, maar omdat ik een iPhone heb was dit even zo makkelijk;). Met andere woorden; je kunt dit bord hier volgen en wie weet zit er wel iets leuks en verfrissends tussen!

Wat is jouw favoriete van deze 6 achtergronden? En wat voor achtergrond heb jij op dit moment op jouw telefoon live staan?

Leave a Reply