Personal | Thailand; We komen (bijna) er bijna aan!

Toen we bedachten dat we misschien wel naar Thailand wilde gaan was het nog een ver van mijn bed show. Toen we gingen kijken naar de datums wat eventueel mogelijk zou zijn begon het te kriebelen en toen we uiteindelijk de tickets boekte en de reis gingen uitstippelen kwam er een kleine droom uit; ik ga weer terug naar Thailand. Inmiddels is het over een kleine 2 maanden zo ver en is de reis helemaal geboekt. Ik vertel je graag wat het plan tot nu toe is!

thailand, reizen

Stiekem begon het een verre droom te worden omdat het zo lang duurde; nog een keertje terug naar Thailand. Iedereen uit mijn familie was inmiddels voor de tweede keer naar dit prachtige land geweest en ik bleef een beetje achter. Tot nu dus! Ik kan mijn geluk bij niet op en kan ook écht niet wachten tot het zo ver is. Helemaal nu de reis ook zeker een gezicht heeft gekregen (noem je dat zo?!) en de accomodaties bekend zijn. YaY!

Zelf bouwen maar toch niet helemaal

Het plan was om de reis zelf in elkaar te gaan zetten. Tot we er achter kwamen hoeveel werk erin zit en hoe weinig we eigenlijk van alles wisten. We besloten het toch maar uit handen te geven en gingen op zoek. We kwamen al snel bij Riskja Travel uit. Een reis bureau/site die allemaal verschillende reizen beschikbaar stelt, bestaande uit ‘bouw stenen’, zodat jij zelf kunt bepalen hoe en wat. Precies wat wij nodig hadden! Inmiddels hebben we aan de hand van een voorstel een mooie reis gebouwd, eentje waar alles in zit wat wij graag wilde. Het enige wat ons nog staat te doen is voor één bestemming zelf een accommodatie regelen omdat we dat graag wilde en dan is alles klaar. En dat betekend dat we er dus heen kunnen!

En de reis door Thailand gaat naar..

Inmiddels staat dus vast wanneer we waar zitten. Uiteraard beginnen we weer in Bangkok, dan gaan we naar Koh Soak waar we oa de jungle in gaan, vervolgens gaan we nog naar Koh Phangan en eindige we in Koh Tao voordat we weer terug vliegen vanaf Bangkok. Omdat we niet zo heel lang gaan (iets meer dan twee weken) hebben we ook niet zo veel locaties, En eerlijk; ik denk dat dat wel prima is. Misschien minder uitgebreid als de vorige keer maar zeker niet minder tof. Want als ik lees wat er allemaal op het programma weer staat.. Aaaah! I can’t wait!

Ps: wij zijn nog opzoek naar een toffe accommodatie (mag een prijsje aan zitten) voor op Ko Tao dus als je nog een tip hebt dan is die van harte welkom:).

Ben jij al eens in Thailand geweest?

1 Comment

  1. Romy 04/03/2018 at 10:24

    Wauw, wat gaaf dat jullie naar Thailand gaan en ook dat jullie je eigen reispakket kunnen samenstellen. Dat wordt ongetwijfeld een geweldig avontuur naar een land dat volgens mij net een paradijs is 🙂 Ik kan me voorstellen dat je nauwelijks kunt wachten om te gaan.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.