Lifestyle | AliExpress shoplog: Telefoon, camera en nagel aankopen

Op een of andere manier kan ik er niet mee stoppen; shoppen via AliExpress. Ik ben wat betreft echt een Hollander; zoveel mogelijk voor zo weinig mogelijk. Maar eerlijk; het is toch ook gewoon belachelijk leuk? Waarom veel geld uitgeven als het ook voor weinig kan? Met dat motto heb ik laatst mijn mandje weer gevuld en wil ik jullie vandaag een aantal leuke telefoon, camera en nagel aankopen laten zien!

Iedere keer als ik mijn mandje afreken zeg ik tegen mezelf dat dit écht de laatste keer was. Tot ik later die week weer rond aan het struinen ben.. En ja, dan is dat leuke glittertje of hoesje nog veel leuker dan die ik 2 maanden geleden had besteld. En ach, het kost geen drol en die mensen worden gelukkig van mijn aankoop (hoop ik;-)).

Telefoonhoesje, portemonnee en card reader

Ik ben eigenlijk iemand die van constantheid houdt. Als in; bijna altijd hetzelfde hoesje. Toch blijf ik hoesjes kopen. Want ik vind het leuk. En soms maak ik een uitzondering en verander ik wel een aantal keer per week van hoesje. Daarom kocht ik er gewoon nog twee bij. En wel een portomonee hoesje omdat mijn huidige een beetje lam werd en ik bang was om mijn pasjes kwijt te raken. En een échte grote portemonnee waar mijn telefoon ook in past. Die laatste heb ik nog niet gebruikt maar vind ik gewoon heel cool. En die ga ik uiteraard vast nog wel eens gebruiken. Het grijze hoesje heb ik er nu een week omzitten en ik vind hem fijn. Er passen lekker veel pasjes in en mijn telefoon is van alle kanten beschermt. Hij is misschien wel wat groot, maar omdat hij sowieso al niet meer in mijn zak paste maakt dat niet zoveel uit.

Voor Thailand heb ik nog een nieuwe card reader gekocht. Ik ben zo’n iemand die het met één SD kaartje niet red van. En met twee net aan. Dus dan is zo’n card reader misschien wel een goede oplossing. Ook omdat ik tijdig dingen wil kunnen back-uppen voor als ik wel iets kwijtraak.. En ja, ondanks dat mijn nieuwe camera een wifi/bluetooth functie heeft ga ik het lekker op de ouderwetse manier doen!

Camera riem en camera draagriem

Ik zag laatst bij Susan een aantal leuke camera riemen voorbij komen. Ik wist wat ik ging doen want dat wilde ik ook wel, zo’n coole riem voor mijn camera. Zo bedacht en zo vulde ik ook mijn mandje met een riem. Niet heel uitbundig maar wel gewoon leuk en daardoor ook herkenbaar. Al moet ik nu nog wel even bedenken aan welke camera ik deze ga doen aangezien ik er maar één heb besteld..

Vervolgens kwam ik een draagriem tegen. Eentje die je schuin om je heen hangt en waar je je camera aan bevestigt via zo’n statief plaat schroefje (hoe noem je dit; p?!) zodat je hem niet hoeft te dragen. Natuurlijk heb ik er al een gewone riem aanhangen maar dit leek mij ook wel handig. Nu moet ik hem in de praktijk alleen nog even uit gaan proberen.

Screenprotector en nagel glitters

Omdat mijn nieuwe camera niet het schermpje naar binnen kan klappen is het schermpje altijd zichtbaar. En dus niet beschermt tegen alles wat het schermpje stuk zou kunnen maken. Met mijn soms nogal wat onhandige acties in mijn achterhoofd besloot ik even te kijken naar screenprotectors voor dit schermpje.. Gelukkig vond ik ze en heb ik deze besteld. Twee voor een klein gezellig prijsje en ze passen! Perfect als je het mij vraagt.

Als laatste besloot ik ook nóg meer glitters te bestellen voor mijn nagels, want dat vind ik nu eenmaal super cool. En deze had ik nog niet. Dus ja. Zoals je ziet heb ik ze nog niet uitgeprobeerd maar dat maakt niet dat ik regelmatig naar die heerlijke glitters staar. Ik vind ze cool! Héél cool!

Heb jij wel eens wat via AliExpress besteld? Zo ja, wat was jouw laatste aankoop?

2 Comments

  1. Simone 02/04/2018 at 10:45

    Die rechtse camerariem ziet er echt super leuk uit! Dat zou ik ook wel willen. Misschien dat ik zoiets nog eens bestel 🙂

  2. Susan | Since1994 02/04/2018 at 21:37

    Wat leuk dat je door mijn artikel een camerariem hebt besteld! Je hebt ook echt een leuke gekozen 🙂
    Verder weet ik helemaal niet wat een card reader is?! Ik ga maar eens even op onderzoek uit…

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.