Nails | Mooi én nette nagels: Semilac 510 Rich Doll

Een paar maanden geleden kocht ik weer een aantal nieuwe gelpolish lakken. Waaronder het pareltje van vandaag waar ik tot mijn eigen grote verbazing nog niets over geschreven had. Het is wel weer een roze kleur maar hij neigt ook heel hard naar het rood. Mooi en netjes tegelijk zou het dus wel kunnen noemen. Waarom ik dit kleurtje zo te gek vind dat vertel ik je graag én laat ik je uiteraard zien!
gelpolish, semilac, 510 rich doll Ik heb een afwijking naar de roze kleuren kant (als dat een kant is). Zo ook de toen ik onder ander dit lakje bestelde. Want ik heb vast al een soort gelijke liggen, maar ja, deze was veel te mooi om niet te kopen. En dat bleek helemaal toen ik hem voor het eerst op mijn nagels deed. Nu ik voor de tweede keer (dit is de tweede keer dat ik deze lak draag) weer helemaal verliefd werd besloot ik het ook gelijk vast te leggen. En het hier op mijn blog te delen. Zodat jullie weten dat ik weer vreemd gegaan ben van mijn andere favoriete kleurtje.

Semilac 510 Rich Doll

Of ook wel vertaald; rijke pop. Ja, want daar neigt deze kleur heel erg naar? Nee, ik heb geen idee waarom ze precies die pakje deze naam geven. Misschien omdat sommige enge poppen van die enge hele rode/roze lippen hebben? In dat geval zou ik hem nog wel kunnen snappen?

Maar goed, deze geweldig mooie kleur dus. Daar gingen we het over hebben. Want moet je nu even deze foto hier boven zien. Van de dop alleen al spat de mooiheid van deze kleur af (in het echt is de kleur iets meer roze). En als je dan op de foto hieronder kijkt, waar hij op mijn nagels zit, hoe tof is dit?! Zo mooi, ergens wel goed opvallend (dat vind ik helemaal niet erg), niet té opvallend en daardoor toch ook wel weer iets netjes.

Dekkend, lakt fijn en hij past gewoon mooi

Dit is één van de weinige lakken die ik in mijn stash heb die ik met één laag zou kunnen dragen. 510 Rich Doll dekt namelijk heel mooi met één laag. Omdat ik glas nagels heb (verlenging zonder tips met een clear gel) én voor de mooiheid wel twee lagen wil heb ik hem uiteindelijk wel twee keer gelakt. Maar als je dus gewoon geen tijd hebt om twee lagen aan te brengen dan zou deze lak dus best wel heel erg geschikt zijn.


Daarnaast lakt hij ook gewoon heel fijn, streept hij niet en én maakt hij mijn witte handen niet nog witter. Dat heb ik namelijk wel vaak met dit soort kleuren. Met andere woorden: ik kan niet wachten om hem straks met mijn hopelijk wat bruinere handen te kunnen matchen!

Wat vind jij van dit kleurtje? Yay or nay?

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.