Personal | At the moment: Boek, serie, Facebook groep en nieuwe verslaving

Als je vraagt waar ik mij in mijn vrije tijd mee bezig houd dan zijn dat op dit moment niet zoveel dingen. Maar het zijn wel een aantal dingen waar ik op dit moment graag mee bezig ben. Dingen die mij bezig houden en waar ik misschien lichtelijk verslaafd aan begin te worden. Maar dan wel gelukkig in goede zin. En daarom wil ik ze vandaag met je delen. Dus bij deze mijn favoriete dingen die mij deze dagen zoal bezig houden.

Boeken: Voor mij & Vrees me

Dat ik sinds een paar weken weer volop aan het lezen ben dat is je misschien niet ontgaan. Ik vind het heerlijk om in mijn vrije uurtjes even lekker weg te duiken in een verhaal en een andere wereld. Ik las voor de Adorable bookclub het nieuwste boek van Jojo Moyes ‘Voor mij’ waar ik helemaal onderste boven van was. Binnenkort zal ik er hier ook nog een blogje aan wijde omdat het gewoon zo’n geweldig verhaal was. Vervolgens ben ik in de Vrees Me van de Touching Juliette serie geschreven door Tahereh Mafi begonnen. En hoewel ik helemaal niet van die buitenaardse verhalen ben heeft dit eerste deel écht wel wat waardoor ik continue wil verder lezen. Ik heb de hele serie in huis (behalve het laatste deel) en aanstaande donderdag kun je de recensie van #1 Vrees Me verwachten!

Facebook: De Leesclub

Ik miste iets. Het was er wel maar zover ik kon vinden nog niet in het Nederlands. Een groep waarmee gewoon zonder linken en ellenlange verhalen over boeken kunt praten. Een plek waar je je ei kwijt kan als je weer een té gek boek uit hebt of wilt weten of een bepaalde serie de moeite waard is en dat soort dingen. Met een vriendin besloot ik dit gewoon zelf te creëren. En daar was De leesclub. Een Facebook groep waar je als boekenliefhebber lid van kan worden en mee kunt praten in de topics die wij twee keer per week posten. Of gewoon een vraag kunt stellen of je ei kwijt kunt als je een geweldig boek hebt gelezen. En ook jij, als boekliefhebber, bent van harte welkom! Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Klik hier om naar de Facebook groep te gaan!

Serie: Reign

Toen ik vorige week bij een vriendinnetje was om een hotel te boeken voor Parijs (wij gaan Ed Sheeran mee maken in Parijs deze zomer) hadden we het ook even over series. Ik zat namelijk nog steeds met het dilemma dat ik na Gossip Girl niet meer een lekkere serie heb gevonden om achter elkaar door te kijken. Zij raadde mij Reign aan. Een serie die over een andere eeuw gaat maar wel met alle ingrediënten voor een fijne serie. Maar echt, ik weet niet onder welke steen ik heb geleefd hoor. Het is lang niet zo fijn als Gossip Girl maar het heeft echt wel wat goeds. Ik ben namelijk helemaal niet van dit soort ‘geschiedenis’ series maar vind dit dus wel echt een toppertje. Met andere woorden als je nog een toffe serie zoekt probeer dan zeker Reign even!

Kleuren + blokjes + uren vermaak = Kubus

Diezelfde vriendin die mij de serie Reign aanraden zat tegelijkertijd ook met een Rubiks kubus in haar handen. En draaide die ‘even’ binnen een paar minuten in elkaar. Ik dacht op dat moment nog dat het niks voor mij was omdat ik er vroeger ook geen geduld voor had. Nou, ik had diezelfde avond er nog twee (klein en groot) via AliExpress besteld en twee dagen later duurde mij dat te lang en lag nóg twee dagen later er eentje via Bol.com op de mat. WANT IK WIL DAT OOK KUNNEN. Inmiddels zijn we zo’n een paar dagen verder dat ik dit typ (zaterdag) en heb ik alleen het witte vlak compleet, de eerste rij daaronder en heb ik hem nog geen een keer opgelost. Tot mijn eigen frustratie en bij uit het raam gooi taferelen aan toe. Want ohmygod, wat een hinderlijk maar verslavend ding is dat.

Wat houdt jou op dit moment heel erg bezig in je vrije tijd?

Dit blogje bevat affiliate linken.

1 Comment

  1. Johanne 09/04/2018 at 11:00

    Oooh, leuke Facebookgroep! Heb me meteen even aangemeld. Ik ben ook heel erg benieuwd naar het nieuwe boek van Jojo Moyes. Zodra ik Origin uit heb, ga ik ‘m lezen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.