Gelezen | The Royals #2 Verraad – Erin Watt

Afgelopen week las ik het tweede deel van de geweldige The Royals serie. Een serie die tot mijn eigen grote verbazing mijn hart heeft weten te stelen. En ik heb het even uit gesteld maar nu was het toch echt tijd voor deel twee. Was dit net zo goed als deel 1 of ga ik deel 3 overslaan omdat het toch niet zo goed was? Ik vertel het je graag!

Waar ik, toen ik aan deel 1 begon, geen idee had wat mij te wachten stond kon ik eigenlijk niet wachten tot ik aan deel 2 kon beginnen. Ik heb het uitgesteld omdat ik nog andere boeken had liggen en hem wilde bewaren tot later, maar toen hij samen met deel 3 een leuke korting had kon ik het niet laten. En zo begon ik dan toch aan deel 2. Ik dook weer de rijke wereld van The Royals in en dat was me een aardig diepe duik.

Hartje voor boeken met clifhangers én The Royals

Het leuke aan deel 1 vond ik, of eigenlijk vond ik het op dat moment niet leuk, is dat het eindigt met een cliffhanger. Dus als je dan in deel 2 begint zit je er gelijk weer helemaal in. Dit deel begint letterlijk bij dat Ella de bus heeft gepakt.. oke en de rest ga ik niet zeggen want anders ben ik spoilers aan het geven van deel 1. Het komt er op neer dat ik dat wel heel fijn vond. Juist omdat ik me nog goed wist te herinneren waar het vorige deel was gestopt. En naarmate ik verder las besefte ik eigenlijk steeds meer dat dit boek ook wel wat van Gossip Girl weg heeft. Het speelt zich af in een wereld vol vila’s privé jets en een high school waar je met status betaald. En daarbij komt een bijzonder handje vol aan verraad, liefde en vriendschap kijken. Dus ja, wat ik zeg; het heeft wel wat weg van Gossip Girl en dat vond ik helemaal niet zo erg!

En dan.. het einde

Ja en natuurlijk zal ik hier verder geen spoilers over neerzetten maar OHMYGOD. Wat doet Erin Watt ons aan! Ook dit deel heeft een bijzonder harde cliffhanger. Eentje die je eigenlijk helemaal niet ziet aankomen en dus ook als een klap komt. Het nadeel is dat je nu dus niet weet hoe het afloopt maar het voordeel van zo’n toffe cliffhanger is dat je uitkijkt naar het volgende deel. Nu is het zo dat ik die ook op mijn Kobo boekenplank heb staan, maar hem wil bewaren voor Thailand. En eigenlijk ook weer niet want ik wil gewoon weten hoe dit af gaat lopen. Want deze cliffhanger is gewoon echt niet goed voor mijn hart. Echt bizar.

Met andere woorden; als je nog twijfeld om verder te gaan aan deze geweldige serie dan kan ik je dat zeker aanraden. Want dit deel laat je niet alleen nog meer van Ella houden maar geeft je ook een andere kant van The Royals te zien en die kant is misschien ook wel gewoon héél leuk. Als je deze serie nog niet kent dan kan ik je hem ook zeker aanraden. Hij is perfect voor deze zomer maanden en ja, dit is gewoon een hele toffe serie!

P.s: Voor de nieuwsgierige: The Royals zijn als ebook nu in actie bij bol.com!

Ben jij al bekend met The Royals?

Dit blogje bevat een affiliate link

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.