Nails | Semilac 130 Sleeping Beauty – Thailand Here we come!

Mijn vakantie is begonnen! En dat betekend dat Thailand voor de deur staat en het volgende dilemma (naast het inpakken van mijn koffer waar ik een bloedhekel aan heb) voor de deur staat: Hoe en wat ga ik met mijn nagels doen? Ik heb er lang over zitten denken en uiteindelijk ben ik op het laatste moment toch voor iets anders gegaan als wat ik in gedachte had. Dus benieuwd met welke nagels ik Thailand binnen stap?

nails, semilac, sleeping beauty

Ik kan me daar al weken van te voren over druk maken. En nu helemaal aangezien ik ook al een kleine twee maanden liep met mega lange nagels door een verlening die ik een paar weken geleden had geplaatst. Want ging ik die verlenging houden en alleen de uitgroei bijwerken en daarover een kleur doen? Of zou ik zo toch beter niet kortwieken zodat ik wat meer grip en heb minder voorzichtig hoef te doen? Je snapt hem denk ik al; die nagels op-zich waren het probleem niet, maar het werk dat het met zich meebracht en niet wetend of dit goed zou blijven zitten met de warmte was me wel een dingetje.

Toch kort en lekker niet opvallen

Met pijn in mijn hart heb ik ze uiteindelijk kort gemaakt. Niet omdat ik die lange nagels niet tof vond, integendeel ik was verliefd, maar meer omdat ik bang was dat het door de lengte eerder los zou raken. Daarnaast zat het er ook alweer een tijdje op en weet ik niet goed hoe de opvulling zich zou vasthechten en hoe dat zou reageren op de warmte en vochtigheid in Thailand. Uiteindelijk heb ik ze dus toch maar wel kort gemaakt maar niet helemaal eraf gehaald. Ik heb ze nu bijna even lang als mijn eigen nagels en heb wel de gel basis opgevuld. Dit omdat de gelpolish dan toch iets beter blijft zitten als dat ik het op mijn eigen nagels zou lakken. Daarnaast was het plan om er een rustig kleurtje op te doen zodat de uitgroei minder snel te zien zou zijn.. Inderdaad, dat WAS het plan..

nails, semilac, sleeping beauty

Korte nagels én wel opvallend; Semilac’s 130 Sleeping Beauty

Tja, precies tegen alle vooruitbedachte oplossingen in was ik ineens een fel oranje pastel kleurtje op mijn nagels aan het lakken. En dat was eigenlijk helemaal niet de bedoeling maar toen ik geen keus kon maken wat ik dan wel wilde en deze tegen kwam die ik nog niet eerder had gedragen.. Toen was de keus toch wel snel gemaakt. Wél fel want als mijn handen straks bruin zijn dan is dat wel ontzettend tof! En nu ben ik nou toch wel van de wat opvallendere kleurtjes óf glitter.. En ja, als er dan wel iets chipt of de uitgroei spontaan als een sneltrein te voorschijn komt gooi er gewoon een gewone nagellak overheen. Zo simpel is dat.

nails, semilac, sleeping beauty

Semilac’s 130 Sleeping Beauty

En dan nog even kort over deze sleeping beauty, want heb je gezien hoe mooi deze is? Ik vind hem echt PRACHTIG! Hij is zo mooi en fel! En ondanks dat mijn handen nog niet echt wat aan kleur hebben lijkt dat nu wel zo. En kun je mij dus straks vanaf 10km afstand zien aankomen, want zo fel zijn ze echt, haha. Het enige nadeel vind ik dat ik er drie lagen voor heb moeten gebruiken om hem een beetje egaal te krijgen. En dan nog vind ik hem niet overal perfect egaal. Maar goed, daar kijken we gewoon niet naar. Want perfect dat is deze Sleeping Beauty voor de rest gewoon lekker wel.

nails, semilac, sleeping beauty

Voor nu vlieg ik einde middag naar Thailand en ga ik hopelijk genieten van mijn kortwiekte beauty’s (en uiteraard al het moois wat Thailand te bieden heeft!).

Wat vind jij van dit bijzondere kleurtje?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.