Lifestyle | Favoriete (blog) Facebook groepen

Facebook is een platform waar ik mij dagelijks op bevind. Niet dat ik dagelijks bezig ben met mijn tijdlijn vullen, maar meer voor het snuffelen. Bepaalde groepen zijn daar de uitkomst voor. Bloggers groepen, groepen voor ondernemende vrouwen, groepen over boeken of over video; ik ben fan. En omdat ik toch wel fan ben van een aantal groepen wil ik vandaag mijn favorieten (blog) Facebook groepen met jullie delen.

Facebook, facebook groepen

Ik moet je wel eerlijk bekennen; ik ben nog niet zo lang een fan de Facebook groepen. Simpelweg omdat ik tot een paar maanden geleden niet wist van bestaan. Hoe stom is dat?  Hoe kan ik daar nou niet van af weten terwijl voor bijna ieder onderwerp, waarin jij geïnteresseerd bent, er wel een groep is? Echt ik heb onder een steen geleefd, haha. Maar gelukkig heb ik nu wel een paar groepen die ik graag met jullie deel.

Om je blog te promoten en te ontdekken

Mijn blogs die ik per week online zet die promoot ik een aantal keer per week in verschillende groepen. Dit doe ik express niet 24 keer achter elkaar omdat ik het wil verdelen tussen de dagen dat er niks nieuws online komt. Daarnaast vind ik diezelfde groepen ontzettend fijn om nieuwe blogjes te ontdekken en verliefd te worden op mooie layouts. Ik ben dan ook grote fan van de Digital Nomadness Community, #bloggers, en The Blogboard.

Voor leuke blog samenwerkingen of voor tips

Naast de Facebook groepen waarin we onze blogs mogen promoten en andere blogs kunnen ontdekken ben ik ook groot fan van groepen waarin we elkaar kunnen helpen. Er zijn soms heel veel onduidelijkheden of gewoon dingen waar je even andermans mening over wilt horen. En dan is het leuk en fijn als collega bloggers elkaar kunnen helpen. Of als bedrijven kenbaar maken dat zij opzoek zijn naar bloggers! De groepen waarin hulp aan elkaar bieden zonder te spammen voorop staat zijn Bloggerscafé en Blogging babes NL . En voor leuke samenwerking of andere leuke voorstellen ben ik fan van de Samenwerken met bloggers groep en de Bloggers gezocht groep. Hoewel ik zelf meer de persoon ben die stil meeleest zitten er soms toch ook wel handige pareltjes tussen.

Voor fotografie, video, nagel en boeken tips (en klussen)

Naast deze bovengenoemde blog groepen ben ik ook fan van groepen die over andere dingen gaan. Onderwerpen waar ik naast het bloggen vaak en of graag mee bezig ben. Zo volg ik de Videomattie groep waar de nodige video tips (film, montage en klussen) worden gedeeld, haal ik hier soms nog wel eens leuke fotografie inspiratie vandaan, ben ik nieuwsgierig naar het ondernemen en kom ik hier hele leuk en en gezellige topics tegen, komt er in de nagellakclub af en toe best een heel tof gelpolish/nagellak kleurtje voorbij en ben ik zelf een boeken groep gestart omdat ik vind dat dat er ook best mag zijn. Hoewel het in die laastste groep wel wat aan de behoorlijke stille kant is hoop ik toch nog ergens dat we het binnenkort nog gezelliger kunnen gaan maken!

Wat is jouw favoriete Facebook groep?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.