Nails | 5 struggles die alle nagellak liefhebbers herkennen

Al een flinke aantal jaar spelen mooi gelakte nagels bij mij een grote rol. Iedere twee weken besteed ik minimaal twee uur om mijn nagels weer mooi gelakt te krijgen. En dat maakt dat ik ook de nodige kleurtjes aan mijn ‘stash’ heb kunnen toevoegen. Omdat ik zo’n grote nagellak liefhebber ben heb ik zo ook mijn struggles. Daarom 5 struggles die alle nagellak liefhebbers herkennen

Nails, struggles, nagels lakken

– Niet kunnen uitstaan als er een stukje ‘gechipt’ is

Een van mijn grootste struggle wat betreft het hebben van mooie nagels is als er een chip in de nagellak zitten. Stukjes nagellak die door een klein stootje of doordat je ergens achter bleef haken los raken. En dan ook precies net wanneer jij helemaal blij met je nagels was en het er net een kleine paar dagen er op hebt zitten. Nu kun je drie dingen doen.. Of alles eraf halen, alleen het stukje dat gechipt is bijwerken óf lekker laten voor wat het is. Ik ben dan wel diegene die het helemaal gaat bijwerken tot je er niks meer van ziet óf het er inderdaad afhaalt en er opnieuw weer op doet.

Nails, struggles, nagels lakken

– 56 keer dezelfde kleur aanschaffen

Iets wat ik nu ook al een paar keer voor elkaar heb gekregen is dat er ineens twee dezelfde lakjes op de plank staan. Gewoon omdat je dacht dat je dat kleurtje nog niet had en het zooooo mooi is staat hij daar nu twee keer. Want je had hem blijkbaar al. Bij mij gebeurt het ook vaak omdat mijn moeder en ik dezelfde lakken gebruiken, bij dezelfde shop bestellen en niet kijken wat we al hebben vóórdat we afrekenen.. Tja.

Nails, struggles, nagels lakken

– Er kan altijd meer, meer en nog méér bij

Ja, dit is ook wel een puntje hoor. Ik heb een kastje waar al mijn kleurtjes instaan. Dat kastje staat nu zo vol dat ik een aantal lakken er dwars op heb moeten leggen en toch kan er iedere keer nog meer bij. Want dat ene kleurtje is lang niet zo mooi als die ik al op de plank heb staan. Of hij heeft net iets meer glitters. Aan glitter heb ik ook nooit genoeg. Want ja, als je dan toevallig weer op AliExpress gaat rondneuzen en dan verschillende holografische poeders of geweldige glitters tegen komt voor een prikkie.. Ja dan kan je het toch niet laten? Er past toch nog wel meer bij!

Nails, struggles, nagels lakken

– Kleuren crisis

Ik ben gek van opvallende nagels. Van felle kleurtjes tot gewoon een mooie en rustige kleur met een glittertje erdoorheen. Tot je weer je nagels moet gaan doen omdat de uitgroei écht te erg is of je de kleur zat bent. Want dan is dat moment dat je moet gaan kiezen of je nu voor dat felle kleurtje gaat of toch liever voor de wat rustigere met een glitter.. Dit moment neemt bij mij misschien wel de langste tijd in van de hele twee uur die ik reserveer op die zondag in.

Nails, struggles, nagels lakken

– Laat die nagels maar shine

En als je dan een nieuw kleurtje, combinatie of een geweldige glitter hebt uitgeprobeerd dan moet je het natuurlijk wel even in de spotlights zetten. Ik kan hele dagen naar mijn nagels staren als het er mooi en netjes op zit. Of je gaat gewoon expres heel hard met je vingers op de tafel tikken om te zien hoe mooi de glitters glitteren. Ge-wel-dig toch!? Helemaal trouwens als straks je handen ook nog een beetje mooi gekleurd zijn want dan is écht ALLES mooi!

Welke van de vijf beschrijft jouw nagellaksessies het best?

 

1 Comment

  1. Irene 17/05/2018 at 09:08

    Haha ik zit ook altijd naar mijn nagels te kijken als ze echt heel mooi gelakt zijn 😀 En ik kocht ook al een paar keer dezelfde kleur. Per ongeluk. Ik heb nu echt al een maand geen nagellak op (een record hoor! Vroeger had ik élke dag nagellak) en ik heb nu al zin om er weer een tof kleurtje op te smeren!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.