Gelezen | Het Probleem met Voor Altijd – Jennifer L Armentrout

Toen ik een mailtje ontvingen met het goede nieuws dat Jennifer L Armentrout haar The Problem with Forever in het Nederlands zou uitkomen wist ik wat ik ging doen. Deze zou ik gaan lezen. Vlak voor mijn vakantie naar Thailand kreeg ik hem opgestuurd en tijdens de relax momentjes in Thailand heb ik hem uitgelezen. Benieuwd wat ik van dit nieuwste (Nederlandse) boek van Jennifer vind?

Voor dat hij in het Nederlands uitkwam had ik al een paar keer op het punt gestaan hem in het Engels te lezen. Omdat ik er dan toch niet door kwam was ik blij dat ik nu de kans kreeg om hem in het Nederlands te lezen. Want hoewel het totaal iets anders is als de #wachtopmij serie waar ik verliefd op ben was ik toch heel nieuwsgierig.

Waar Het Probleem Met Voor Altijd Over gaat

In dit boek leer je Mallory kennen. In de eerste regels van dit boek merk je al dat dit geen mooi verhaal gaat zijn. Mallory heeft op z’n zachts gezegd een piep jeugd gehad en draagt daar, ondanks dat dat nu verleden tijd is, grote littekens van mee. Na jarenlang thuisonderwijs te hebben gehad gaat ze nu echt naar school en dat is een hele grote stap. Als ze dan een speciaal iemand, uit het verleden, tegen komt zet hij haar hele leven op zijn kop. Of dit goed of slecht is daar mag je zelf achter komen.

Wat ik van Het Probleem Met Voor Altijd vind

Vol goede moed begon ik op mijn zwembad bedje in Bangkok aan dit boek. Ik moet je eerlijk bekennen; ik heb me er even heel hard door heen moeten worstelen. En dat terwijl ik dat nog niet eerder bij de boeken van Jennifer heb gehad. Het is een zwaar onderwerp maar omdat Mallory ook niet functioneert als ‘normaal’ terwijl ze wel als ‘normaal’ wordt beschreven vond ik het moeilijk om er doorheen te komen.

Gelukkig kreeg ik naarmate het boek vorderde steeds meet respect voor de manier waarop Mallory zich heeft weten staande te houden. Je gaat vanaf 0 het hele proces met haar door en dat brengt de nodige emoties met zich mee. En dat met de verhalenlijn die zich in het heden afspeelt.. Ja ik kan je bekennen dat ik uiteindelijk toch met een brok in mn keel de laatste bladzijdes heb omgeslagen. Het is zeker niet zoals de andere boeken maar heeft wel een heel mooi en diep verhaal te vertellen. En daarbij vind ik de titel echt prachtig. Het past perfect als het laatste puzzelstukje van een puzzel.

Dus, kan je hem gaan lezen?

Ja zeker! Als je nog opzoek bent naar een sterk verhaal dan is dit hét boek. Dit boek heeft heftig échte emoties (gepasseerd op echte verhalen) en vooral een hele mooie boodschap. Misschien niet het ultieme vakantie boek aangezien het best wel een zwaar onderwerp heeft.. Maar zeker wel een must read als je van een écht goed boek houdt!

Heb jij dit boek van Jennifer al gelezen?

Dit item heb ik ter review ontvangen

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.