Nails | Semilac 128 Pink Marshmallow

Een paar weken geleden kwam ik op Facebook een foto tegen van een geweldig mooi kleurtje; de Semilac 128 Pink Marshmallow. Ik was opslag verliefd maar had geen reden om hem te bestellen. Om nou één kleurtje te bestellen vond ik een beetje te veel van het goede.. Maar nu, een paar weken later, heb ik hem binnen omdat we weer even wat besloten te bestellen. Benieuwd of deze veel belovende toffe kleur in het écht ook zo goed bevalt?

Semilac, gelpolish, Pink Marshmallow

Ja soms heb je dat. Dan zie je iets en dan denk je.. DAT MOET IK OOK. Nou, dat had ik dus bij dit kleurtje. Mooi zacht héél zacht licht roze. En aangezien ik niet vies ben van een beetje roze.. Het komt er op neer dat ik hem niet uit mijn hoofd kon zetten en hem (met nog wat andere bestelde) bestelde.

Semilac, gelpolish, Pink Marshmallow

Semilac 128 Pink Marshmallow op de nagels

En toen, een week later nadat ik mijn roze/blauwe nagels eraf had gehaald, kon ik hem uitproberen. Ik had van te voren wel bedacht dat hij niet in één laag dekkend zou zijn. En dat klopte, om hem mooi dekkend te maken heb ik twee dunne laagjes moeten aanbrengen. Niet dat dat nou heel bijzonder is aangezien dat bijna bij alle lakken wel nodig is, maar toch. Na de tweede laag is hij eigenlijk wel netjes dekkend. En dat terwijl ik na de eerst laag dacht, omdat hij best wel streperig was, dat hij niet zou dekken. Prima te doen dus!

Semilac, gelpolish, Pink Marshmallow

Wat ik van 128 Pink Marshmallow vind

Nu ik dit typ heb ik hem een week op mijn nagels zitten. En als ik nu naar mijn nagels kijk heb ik pas één kleine chip (ik bleef een beetje onhandig hangen) en zit het er behalve de uitgroei die nu langzaam maar zeker aan het doorzetten is, er nog netjes op!

Semilac, gelpolish, Pink Marshmallow

Ik vind het een mooi zacht en schattig kleurtje. Nu mijn handen in de zomerse stemming zijn komen mijn nagels door deze kleur er nog beter en mooier uit. Het is daarnaast ook een net kleurtje wat goed te combineren valt met je kleding. Met andere woorden; ik ben best wel heel erg tevreden. En helemaal omdat ik, nu we een week verder zijn, absoluut nog niet het gevoel heb dat het eraf moet omdat het lelijk wordt. Ja, ik vind hem wel wat hebben!

Wat vind jij van dit mooie zachte kleurtje?

2 Comments

  1. Mevrouw Marloes 11/06/2018 at 14:39

    Echt een mooie kleur! Zeker nu tijdens deze zomerse dagen.

  2. Romy 14/06/2018 at 21:03

    Wat een mooi, zacht kleurtje! Het staat je prachtig!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.