Gelezen | The Royals #3; Geheimen – Erin Watt

Met twee keer knipperen had ik hem uit. Ineens, zo maar ineens, was het verhaal op en was hij uit. Ik heb hem proberen uit te stellen maar dat is een beetje niet gelukt want ik wilde moest en zou weten hoe de cliffhanger van deel 2 zou aflopen. En nu, na twee keer knipperen dus, weet ik dat. En daarom vertel ik je graag of dit, die cliffhanger en het vervolg, de moeite waard was!

The Royals, Erin Watt

Toen ik deel twee uitlas, kon ik eigenlijk niet wachten om in deel drie te beginnen. Dit omdat deel twee een mega maar dan ook écht een méga cliffhanger bevatte. Zo eentje waar je mond van open valt. En dat was ook gebeurt en dus wilde ik niet wachten maar gelijk weten hoe dat af zou lopen. Maar ik was streng. Niet eerder dan ik in Thailand was mocht ik aan dat boek beginnen. En in Thailand had ik eerst nog een ander boek dat ik graag wilde lezen. En toen, toen ik dat andere boek uit had was het zo ver; ik mocht beginnen!

Kon Erin Watt deel twee twee met deel drie overtreffen?

Dat The Royals geen normaal gezin is kun je vanuit deel één, waarin het begint over villa’s, grote en dure auto’s en privé chauffeurs, wel halen. Maar dat de Royal familie compleet bestaat uit allemaal geheimen wordt je in dit deel wel duidelijk. Want mijn god, in dit (voorlopig) laatste deel wordt je van het ene geheim zo in het andere geheim geslingerd. En dat zijn geen geheimen als ‘zij had een spiekbriefje op haar hand geschreven’. Maar échte geheimen. En eerlijk, dat maakt dit verhaal wel compleet. Het maakt wel dat je, net zoals bij de voorgaande delen, door blijft lezen. Erg kan altijd nóg erger. Want in het land van The Royals kan dat dus écht allemaal. En hoe Erin Watt dit dan ook verzint.. Ik vind het bizar!

Ongelofelijk maar heerlijk; The Royals – Geheimen

Ik vond het heerlijk. Deel drie zuigt je zoals ik hier boven al beschrijf nog dieper in het leven van Ella. Hoe onhandig Reed en de andere Royals ook kunnen zijn; je gaat toch ook écht weer van ze houden. Wat voor belachelijke en ongelofelijke streken ze ook uithalen. En die familie band; dat is echt zo bijzonder en mooi beschreven. Want waar je in het eerste deel je hardop afvraagt of het ooit goed komt met The Royals en Ella weet je in de laatste deel Ella niet meer weg te denken. Ja, het was echt de perfecte afsluiting!

Op Bol.com zag ik het 4de en 5de deel online staan. Als ik het goed begrijp (ze zijn in het Engels) gaan deze over Easton, hopelijk gaan deze ook nog naar het Nederlands vertaald worden! Maar van The Royals zijn we dus nog niet af. En stiekem vind ik dat he-le-maal niet erg!

Lees hier de recensie van deel 1 en deel 2.

Ben jij al bekend met The Royals Serie van Erin Watt?

Dit blogje bevat een affiliate link

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.