Boeken | Gelezen: Buren with benefits (Onbreekbaar #1) – Lisette Jonkman

Het is even geleden dat ik een boek zo snel uit heb gelezen. Gewoon binnen een week! Ik kan best snel zijn als ik er eenmaal in zit maar meestal duurt het dan toch nog een week. Nu dus duidelijk niet want ik het het eerste deel van de Onbreekbaar serie Buren with benefits uit! Benieuwd waarom ik in zo’n snelvaart trein door dit boek ben gevlogen?

In de Verkikkerd groep van Lisette Jonkman (een groep voor/over het derde deel van Verkikkerd (een serie die ik je trouwens ook met heel mijn hart kan aanraden en die ook een soort van figuratie heeft in deze serie (en dus ook andersom))) ging het al een tijdje de ronde. Lisette was ons aan het warm maken op het 3de deel van die serie tot de Onbreekbaar serie tussendoor kwam. Door alle voorpret kon ik niet wachten op dit eerste deel van deze serie en nu heb ik hem alweer uit. Be-lach-elijk hoe snel dit is gegaan.

Waar gaat Buren with benefits (Onbreekbaar #1) over?

Waar de Verkikkerd serie meer in gaat op het studenten leven en alle dingen die Lucy daar allemaal beleefd, gaat deze serie ook deels over het studentenleven. Maar in tegenstelling tot de Verkikkerd serie zit hier ook een rauw randje aan. Want waar Abby al het nodige heeft meegemaakt en Ferdinand Fredericks juist net om de hoek komt kijken hebben zij toch wel een bijzondere klik. En dat is dan weer niet te vergelijken met de verkikkerd boeken. Ik kan je vertellen dat de nodige struggles het podium betreden en je wordt meegesleurd in alles wat deze twee geweldige personages mee maken. En de onzekerheden die bij het leven komen kijken blijven zeker niet uit.

Heerlijk voor tussendoor en om naar uit te kijken

Eerlijk? Ik heb een paar keer toch echt wel hardop zitten lachen. Met als gevolg dat mijn omgeving even heel raar opkeek. En dat is goed. Want buiten de struggles, de romantische en nodige seks scenes (oh ja, die ontbreken zeker niet!) zit er ook weer de bekende humor in verwerkt. En geloof me; dat zijn de juiste ingrediënten voor een heerlijk boek. Voor zowel tussendoor als een vakantie boek waar je de tijd voor kunt nemen. Daarnaast komt er dus ook nog een deel twee en drie aan waardoor we nog lang niet van Ferdi en Abby af zijn! Dus ja, als je een Kobo Plus abonnement hebt of je gewoon ontzettend nieuwsgierig bent (wat ik me dus héél goed kan voorstellen) moet je dit boek dus gewoon echt even op je digitale boekenplank zetten.

Heb jij dit eerste deel van deze nieuwe serie van Lisette Jonkman al gelezen?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.