Gezien | Mamma Mia! Here We Go Again!

Jaaa! We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk was hij dan daar! Mamma Mia Here We Go Again. Ik ging afgelopen week met mijn moeder, een vriendin en haar moeder naar deze film en vertel je dan ook graag wat ik van deel twee vond! Was dit het wachten waard? En was dit net zo’n fijne film als deel één of juist niet?

Toen ik een paar maanden geleden de trailer van Mamma Mia twee voorbij zag komen heb ik denk ik mijn hele Facebook vrienden lijst er in getagd. Om maar te hopen dat ik in ieder geval met iemand naar de film zou gaan. En dat is gelukt! Want ik zat kort geleden in de bioscoop en was heel benieuwd naar deze film.

Een goed vervolg op Mamma Mia?

Toen eenmaal de film begon kon ik lekker onderuitgezakt genieten. Of tenminste, tot hoever dat kan in de bioscoop stoel met een jurkje aan. Ik moet je eerlijk bekennen; ik moest even inkomen en naar boven halen wat er in deel één was gebeurt. Maar toen ik daar eenmaal weer een beeld van had was het genieten. Genieten van de fijne ABBA muziek en de mooie beelden. En daarbij natuurlijk ook het mooie verhaal! Het enige wat ik wel als een klein min puntje beschouw is dat er best wel veel met green screen is gewerkt. En als je dan op let (Aaahumm) dan is dat best wel jammer. Maar gelukkig wordt het verhaal daar zeker niet minder van.

Was de film het wachten waard?

Nu hebben we eigenlijk best wel een flinke tijd op deel twee moeten wachten. Maar wat mij betreft was het wel het wachten waard. Want dan is niet alles in een keer op. Als je na film één met een paar maanden deel twee kan zien en er geen derde deel komt dan is het zo klaar. Nu hebben we na deel één lang moeten wachten maar ook kunnen uitkijken naar deel twee! Want betreft het verhaal  was ook dat zeker het wachten waard. Je zit er zo weer in en ook als je deel één niet hebt gezien kun je makkelijk naar deze film. Het enige verschil is dat je dan geen herkenning hebt die je wel hebt als je het eerste deel hebt gezien. Maar ja, wat mij betreft was het het wachten waard want het is een heerlijke film!

Heb jij deze films al gezien?

1 Comment

  1. Daisy de Vos Burchart 09/08/2018 at 19:58

    Dankzij de films van Kingsman ben ik fan van Colin Firth. Dus alleen daarom al moet ik deze gaan zien hihi!
    Ik heb al stukjes op Youtube gezien dus ben er erg benieuwd naar! Lijkt me een toffe feelgood movie!
    Leuk geschreven!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.