Personal | Een volgend hoofdstuk: Nieuwe baan & eerste auto

Ja, je leest het goed; er is een hoop veranderd. Ondanks dat ik niet zo diep in ga op mijn privé en werk leven hier op mijn blog, voel ik dat ik over deze grote verandering toch wilde schrijven. Niet perse omdat ik vind dat de hele wereld het moet weten, maar meer omdat ik er gewoon over wil schrijven. En aangezien dit míjn plekje is.. Bij deze; ik neem je mee naar een nieuw hoofdstuk.

Veranderingen, nieuwe auto, nieuwe baan

Carrière switch: Waarom ik dat ooit zo heb gedaan

Als je mijn blog al wat langer volgt, weet je misschien dat ik een jaar geleden geslaagd ben voor mijn diploma Media, Informatie en Communicatie. Een diploma in een geheel andere branche als mijn eerste diploma. Omdat er op dat moment geen werk was in de kinderopvang (lees +/- 5 jaar geleden), besloot ik een media opleiding te doen. Iets wat mij ontzettend goed is bevallen en waar ik het afgelopen jaar, nadat ik geslaagd was, ook fulltime met plezier heb gewerkt.

Tijd voor iets nieuws

Toch merkte ik de laatste paar weken dat er iets moest veranderen. Ik ging niet meer met dat plezier naar mijn werk. Niet omdat ik het werk niet leuk vond (het monteren en filmen van video’s vind ik heerlijk), maar meer omdat ik er gewoon niet meer gelukkig van werd. Omdat er veel vraag in de kinderopvang is heb ik toen mijn eerste diploma weer onder het stof vandaag gehaald en ben gaan solliciteren. Uiteindelijk is dat goed uitgepakt. Ik heb een baan gevonden met iets meer lucht en waar ik hopelijk het plezier voor werken weer terug kan vinden. Inmiddels heb ik mijn eerste week daar erop zitten en ik kan je verklappen; het voelt goed!

Nieuw vriendje: Peugeot 108

Ohmygod, nooit gedacht dat ik dat nu al zou gaan doen.. IK HEB MIJN EERST EIGEN AUTO GEKOCHT! Het stond eigenlijk nog niet op de planning maar door mijn nieuwe baan heb ik dit even omgedraaid. En eerlijk gezegd; ik vind het helemaal niet erg. Want die rij angst die ik voorheen had is helemaal verdwenen. Zo fijn dat ik nu gewoon mijn eigen auto heb en niet afhankelijk meer ben van anderen. En hoewel het nog best wel onwerkelijk voelt dat, dat glimmende blauwe ding dat voor de deur staat van mij is, ben ik er toch ook wel écht heel trots op én natuurlijk héél blij mee!

Ps: Ik heb een nieuw Instagram account aangemaakt voor mijn blog. Zijn we daar al vriendjes? Zou ik gezellig vinden:).

Wat is bij jou het hoogtepunt van dit moment?

1 Comment

  1. Iris 14/08/2018 at 12:47

    Gefeliciteerd met je eerste auto en je nieuwe baan! Zeker twee mijlpalen. 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.