Gelezen | Buegette met jam voor twee – Wendy Brokers

Soms lees je zo’n boek waar je hart sneller van gaat kloppen en waar je niet mee kunt stoppen. Dit gebeurt (gelukkig) wel vaker, maar soms zitten er pareltjes tussen. Pareltjes waarbij je letterlijk je vingers af wilt likken omdat het een lekker, fijn en goed verhaal is. Ik las voor het eerst een boek van Wendy Brokers – Buegette met Jam voor twee en ik was verkocht.

Toen ik las dat ik dit boek voor de adorable bookclub mocht gaan lezen werd ik nog nieuwsgieriger naar dit boek als dat ik al was. Het klonk als een perfect zomer boek met de juiste ingrediënten maar zou dit het ook zijn of had ik te hoge verwachtingen bij dit boek?

Buegette met jam voor twee is smullen

Buegette met jam voor twee neemt je mee in het leven van Lize. Een jonge vrouw die na de dood van haar vader Nederland verlaat om tijdelijk te gaan helpen op een camping van een vroegere vriend van haar vader. Met als doel haar leven weer een beetje op de rit te krijgen zonder jongens om haar heen. Maar de mooie en onuitstaanbare sportinstructeur Nate gooit roet in het eten. Want hij ziet er wel héél goed uit..

Ik kan je alvast vertellen dat de camping kneuterigheid gepaard gaat met de nodige geheimen en humoristische wijze waarop de gebeurtenissen beschreven worden je echt laten smullen. Je wilt weten hoe het afloopt tussen Lize en Nate. En je wilt weten wat er in het verleden van deze twee personages heeft gespeeld.

Waarom ik je Buegette met jam voor twee van Wendy brokers aanraad

Kijk, ik schrijf over het algemeen niet over boeken die ik zelf niet leuk vond en kan over het algemeen alle boeken waar ik over schrijf aanraden omdat ik oprecht enthousiast ben. Maar soms zit er een uitzondering tussen. En gelukkig is dit zo’n positieve uitzondering. Want echt hoor, dit boek is perfect om de zomer mee door te komen. Luchtig, romantisch maar toch ook wel met een diepgaand verhaal waardoor het niet saai wordt. Een feelgood boek om lekker helemaal in te verdwijnen terwijl de zon zijn werk wel doet!

Was jij al bekend met de boeken van Wendy Brokers?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.