Nails | Semilac Thermo: Orange&Peach

Dat ik fan ben van het gellak merk dat kun je denk ik wel halen uit het feit dat hier al genoeg lakjes voorbij zijn gekomen. Toch heb ik nog lang niet de gehele collectie (als dat dan ooit al eens gaat gebeuren) en kan ik toch iedere keer weer iets nieuws aanschaffen. Zo kocht ik laatst, toen de winkel feest vierde, een lakje van hun nieuwe thermo lijn. Ik kocht de thermo Orange&Peach waarvan ik graag het resultaat met je deel!

Sowieso ben ik gek op thermo lakken. Hoe tof is het dat het gewoon met je lichaamstemperatuur mee verkleurd en je daardoor nooit een hele dag dezelfde nagels hebt terwijl het wel dezelfde lak is? Precies! Toen ik deze combinatie van oranje en zalm zag staan kon ik hem niet laten staan. Ik heb inmiddels al aardig wat verschillende combinaties maar deze oranje had ik nog niet!

Semilac Thermal 640 Orange&Peach

Ik was benieuwd naar deze combinatie want bij oranje kon ik me niet zoveel voorstellen. Het enige nadeel aan een thermo lak is dat hij zo snel verkleurd tijdens het lakken. En dat maakt dat als mijn handen warm zijn tijdens het lakken, ik niet goed zie waar ik mijn lak aanbreng en of het netjes gaat. Maar toen ik hem eenmaal naar 2 laagjes geseald had en hem onder de kraan kon doen om te zien of het er een beetje oke uit zag was ik eigenlijk best wel verrast.

Want wat een toffe combinatie! Als je koude handen hebt wordt hij best wel heel fel donker oranje en als je warme handen hebt wordt het een mooie zal oranje kleur. Waar ik normaal deze zalm oranje kleur helemaal niet zo mooi vind, vind ik hem hier juist wel heel tof. Helemaal als de tips nog een beetje donker zijn en de rest al warm is.. Zo gaaf die overloop van kleur!

Zomers, gezellig en goed te combineren

Ja, als je het mij vraagt is dit best een hele toffe aanrader! Het is een gezellige combinatie en eentje die best wel oke te combineren is het met verschillende kleuren. Daarnaast is het een kleur die nog mooier uitkomt als je handen een beetje gekleurd zijn door de zo. Een perfect zomer kleurtje dus!

Wat vind jij van deze thermo lak van Semilac? 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.