Boeken | Vijf heerlijke nazomer boeken

Nu we zo na de vakantie weer helemaal moeten inkomen (al heb ik al een tijdje geen vakantie meer), kan ik nog meer genieten van een goed boek. En helemaal wanneer de temperaturen het toch nog even toe laten om lekker buiten te zitten. Ik heb daarom een paar boeken voor jullie op een rijtje gezet die naar mijn idee zo’n lekkere nazomerse dag compleet maken.

Verkikkerd & Verslingerd – Lisette Jonkman 

Dé serie over Lucy en haar nerds. Wat mij betreft perfect om de zomer mee te eindigen. Lekker luchtig (al is verslingerd iets minder luchtig), ergens romantisch maar vooral ontzettend humoristisch. En dus perfect om een lekkere vrije dag of een avondje na je werk/school-dag mee door te komen. Ik ben van Lucy gaan houden en nu is het jouw beurt!

The Royals – Erin Watt

Ja, ik ben vanaf deel één fan van The Royals. Deze serie gaat over Ella die uit een nachtclub wordt gehaald en beland in een wereld vol geld, grote villa’s en héél veel luxe zonder dat ze er om gevraagd heeft. Maar ze krijgt er ook gelijk 5 broers bij. Hoe zij dit handelt (en of ze het überhaupt weet te handelen) en wat daar allemaal bij komt kijken kun je lezen in de eerste drie Nederlandse delen (waar deel 4 trouwens voor onderweg is!). Een hele fijne serie met een behoorlijk ver van je bed show level waardoor dit heel lekker wegleest. Hier vind je mijn recensies.

Jojo Moyes – Voor mij

Een kleine paar maanden geleden las ik deel drie van de serie over Louisa. Louisa zou je kunnen kennen van het boek én de film Voor Jou, het vervolg daarop in boekenvorm Een Leven Na Jou en dan was daar nu deel drie. Eentje waar ik met smart op had gewacht. En eentje die het wachten én daarmee het lezen zeker waard is! Een heerlijke feelgood roman met de nodige Louisa Clark humor die daar zeker niet aan ontbreekt maar dit een hele harde aanrader! Lees hier mijn recensie!

De #wachtopmij serie – Jennifer L Armentrout

Natuurlijk kan de #wachtopmij serie van Jennifer L Armentrout hier zeker niet ontbreken. Dit is een hele fijne serie (#1 Wacht op mij, #2 Ga voor mij #3 Blijf bij mij #4 Val voor mij #5 Kies voor mij #6 Vertrouw op mij) waar je lekker bij weg kunt zwijmelen. Het heeft een erotisch/romantisch tintje wat gepaard gaat met de problemen die de personages met zich mee dragen. Zo denk je bijvoorbeeld in deel 2 dat het niet nog heftiger kan dan gaat deel 4 er wel overheen en zo verder. Het leest heerlijk weg en naarmate de serie vordert komen ook de personages van de voorgaande delen zo af en toe weer terug. Overigens kun je de boeken ook los lezen maar omdat de personages dus terug komen is het leuker om ze in volgorde te lezen. Dit is zeker mijn favorietste serie EVER!

Buegette met jam voor twee – Wendy Brokers

Dit is een boek dat ik kort geleden heb gelezen en waar ik helemaal van ondersteboven ben. Wat een heerlijk boek en wat een vakantie feeling krijg je er van! Lize gaat een tijdje op de camping van een vriend van haar vader werken nadat haar vader is overleden. Maar daar loopt ook een heel goed uitziende sportinstructeur rond.. Tel daar nog even omgeving franse camping met een kleine caravan bij op en je hebt hét zomerboek van 2018. Lees hier mijn recensie.

Natuurlijk kan ik je ook nog genoeg boeken van Colleen Hoover, Sanne Hillemans, Jill Mansel en weet ik het wie nog allemaal aanraden. Maar voor nu laat ik het even netjes bij deze bovenstaande vijf. Ook al zijn het er dus eigenlijk wel al meer omdat het groot en deels boeken series zijn.. Dat kunnen jullie hopelijk waarderen, haha. Voor nu geniet van al het moois dat in de boeken voorbij komt en geniet toch ook maar een klein beetje van het feit dat het ‘gewone’ leven weer begonnen is!

Wat is volgens jou het ultieme zomerboek?

Ps. Volgen jullie mij al via Goodreads?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.