Nails | Thermo gecombineerd met Chrome nails

Ik dacht ik doe eens wat anders. Achteraf gezien; het is niet echt wat anders alleen het is een combinatie geworden die ik nog niet eerder had geprobeerd. Een thermo gelpolish met een poeder erin gepoetst. Naar mijn idee zou dit dé combinatie in tijden worden, maar is dat ook zo?

Ik heb wel vaker keuze stress als ik mijn nagels ga lakken. Zoveel kleurtjes die ik mooi vind, al springt roze er vaak toch wel uit, zoveel mogelijkheden wat betreft glitters of poeders.. Laatst besloot ik gewoon eens gek te doen. Ik combineerde een thermo lak (die op zichzelf natuurlijk al spannend is omdat het veranderd) met een mooie flash poeder van Semilac.

Thermo Blue Sky gel polish 040

Als eerste lakte ik mijn nagels met een base en twee keer de thermo lak. Hij zou ook aan één laag genoeg hebben maar omdat ik hem toch mooier vind met twee lagen deed ik er nog een tweede laag overheen. Het enige nadeel als je thermo lakt wanneer je handen warm zijn is dat je niet goed ziet wat je aan het doen bent. Gelukkig zijn mijn vingers echt complete strangers van elkaar want al snel had ik allerlei verschillende kleuren nagels tijdens het lakken. Maar dan zag ik wel gelijk of het er een beetje netjes op zat, haha. Toen deze twee lagen er netjes opzaten lakte ik er een top no wipe overheen.

Semilac Flash – Aurora Pink 682

Om er vervolgens de mooie en zachte Aurora pink in te poetsen. Hiervoor gebruik ik een oogschaduw applicator. En eigenlijk, terwijl ik het nog op al mijn nagels aan het intoetsen was, werd ik opslag verliefd. Want alleen deze mooie poeder als mijn handen warm zijn.. OHMYGOD.

Ik vind het zo cool! Of als mijn nagel toppen koud zijn en hij daardoor een soort van mooi overgaat in het parelmoer.. Zó cool! Het heeft als mijn handen één van de twee kleuren zijn (wit als ze warm zijn en paars als ze koud zijn) zo’n tof en ergens ook wel een matt effect. En dat terwijl het absoluut niet matt is. I like it! En het leukste hieraan is; het is helemaal niet veel werk want het intoetsen is zo gebeurt!

Wat vind jij van deze combinatie?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.