Nails | Nette zwarte nagels met een holo effect

Toen ik van het weekend mijn nagels besloot te doen stond ik voor een dilemma; wat ging ik ze deze keer weer voor kleur geven? Zoveel keus en zoveel mooi vinden maakt het er nou niet perse makkelijker op. Gelukkig was daar Instagram en waren de meeste het er over eens dat ik voor een zwarte lak met een holo effect zou moeten gaan. Benieuwd wat het resultaat is geworden en welke producten ik hiervoor heb gebruikt?

Nails, Quida, gelpolish, semi flash, holo instinct

Net, mooi en makkelijk met Quida en Semi flash

Ten eerste ben ik van mening dat netjes niet altijd saai is en dat mooie nagels ook niet altijd ingewikkeld hoeven te zijn. En die mening kwam goed in zijn recht bij deze combinatie. Namelijk een simpele zwarte lak van Quida met een holografische effect eroverheen. En dat maakt samen eigenlijk een hele toffe en nette combinatie. Mooi voor elke dag en het valt goed te combineren. Hoe leuk is dat?! Ik zal je snel even vertellen welke stappen ik heb gezet.

Quida Gelpolish 07 met Semi Flash 08 Holo Instinct

Ik lakte, nadat ik mezelf voorzien had van een kleine manicure en een base coat laag, twee lagen van de zwarte lak van Quida. Nadat deze twee lagen waren uitgehard lakte ik er een top coat no wipe overheen. Vervolgens dipte ik met een oogschaduw kwastje in de holografische poeder en trok ik daar een verticaal lijntje mee op de zwarte basislaag. Vervolgens poetste ik de poeder in de lak om hem nog meer te laten shine.

Nails, Quida, gelpolish, semi flash, holo instinct

Om hem helemaal af te maken lakte ik daar twee keer de top coat no wipe eroverheen en sealde ik daarmee ook de nagelranden. Uiteraard liet ik deze tussen door netjes uitharden.

Nails, Quida, gelpolish, semi flash, holo instinct

And that’s it! Zo simpel maar zo leuk! Van veraf lijkt het misschien of ik alleen een simpele lange streep heb gezet, maar als je het in het licht van dichtbij bekijkt.. OHMYGOD. I Love it. Echt. Zo cool! En door de verticale streep die ik over mijn nagels heb getrokken lijken ze nog langer! Ja wat ik zeg; I’m in love!

Wat vind je van deze combinatie?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.