Boeken | Gelezen: Kies voor mij – Jennifer L Armentrout

Ik heb het lang kunnen uitstellen maar dan is het nu toch zo ver dat ik deel 5 van de #wachtopmij serie uit heb. Ik wil niet dat deze serie is afgelopen maar omdat hij al een tijdje op de plank stond en mijn nieuwsgierig niet meer in bedwang kon houden begon ik er toch maar in. Kies voor mij is een boek dat veel, heel veel, met zich mee bracht. En ik vertel je daar graag meer over.

Boeken, kies voor mij, #wachtopmij, jennifer l Armentrout

Iedere keer als ik weer een deel verder ben in deze serie denk ik ‘de volgende keer kan het niet nóg beter’.. Maar iedere keer had ik het toch weer mis. Want ook met dit vijfde deel van deze heerlijke serie heeft Jennifer mijn hart weten te stelen. Ik ben op een hele andere manier naar Nick uit de voorgaande twee delen gaan kijken én ben verliefd geworden op Stephanie.

Waar Kies Voor Mij over gaat

In Kies Voor Mij volg je Stephanie die net in haar nieuwe appartementje is ingetrokken en op dag één onverwachte hulp krijgt. Van Nick. Nick de barman die ook al eens in de voorgaande delen voor

bij kwam. Er is een klik tussen die twee en dat spat van de bladzijdes af. Toch hebben ze beide de regel dat het bij één keer blijft. Maar als er dan toch iets blijkt op te bloeien wordt dat wel heel moeilijk.. En Soms is het leven niet te voorspellen en moet je leven daar drastisch en onverwachts voor omgooien. Dat blijkt uit dit verhaal.

Nog meer diepgang en zo’n mooi einde

Nóg dieper, rauwer en toch ergens ook wel héél mooi was dit vijfde deel. Ondanks dat je denkt dat je alles qua relatieproblemen wel al in de voorgaan de delen hebt gehad.. Niks is minder waar want ook dit deel heeft weer zijn eigen verhaal. Hoewel ik al vrij snel doorhad wat er zou gaan gebeuren had het daarnaast toch ook weer een hele andere wending. En ieder keer zeg ik weer dat dat éne deel het mooiste deel was.. Kies Voor Mij wint. Dit deel gaat nog zoveel dieper en is nog zoveel emotioneler. En dan het einde… OHMYGOD. Zo leuk en zó mooi én ja.. Alles komt bij elkaar. Ik ga je niet vertellen hoe en wat maar als je de voorgaande delen ook hebt gelezen dan ga je dit zeker leuk vinden!

Met andere woorden; ook dit deel mag je zeker niet overslaan. Hoewel het écht nog dieper inspeelt op je emoties (ik heb echt een paar keer hard moeten slikken) is dit zo hard de moeite waard.

Ik geef dit boek 5 sterren.

Ben jij al bekend met de wacht op mij serie?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.