Boeken | Gelezen: Royals – Rachel Hawkins

Ik was nieuwsgierig. Helemaal nadat hij door veel mensen werd aangeraden. Toch stelde ik het uit toen ik hem eenmaal op mijn virtuele boekenplank had staan. Maar toen ik Kies voor mij uit had kon ik mijn nieuwsgierigheid niet langer in bedwang houden en begon ik aan dit boek. Een paar dagen later had ik hem uit. Is dit boek mijn hoogte verwachtingen na gekomen?

Boeken, gelezen, royals, Rachel Hawkins

Mijn verwachtingen lagen inmiddels sky high. Ik hoorde zoveel goeds en ik had zoveel zin in dit boek dat dat eigenlijk ook niet anders kon. Nu las dit boek ontzettend lekker weg en hielp dat ook zeker mee aan het feit dat ik hem binnen een paar dagen uit had….

Mee met Daisy in de wereld van de Schotse Royals

In Royals van Rachel Hawkins wordt je mee genomen naar de wereld van Daisy. En daardoor kom in de wereld van Koninginnen en konings en prinsen en prinsessen. Want Daisy haar Zus Ellie gaat trouwen met de prins van Schotland. En daarom moet Daisy al haar plannen opzij schuiven en de zomer doorkomen met het aparte gezelschap van de Royals in Schotland. En dat gaan niet zonder slag of stoot òf de pers.

Kwam Royals mijn hoge verwachtingen na?

Ja en nee. Ja het was een lekker boek, ik heb een aantal keren hardop moeten lachen om de geniale hersenspinsels van Daisy en de onhandigheid die daarbij kwam kijken. Héérlijk. Het las lekker weg en het verhaal stond zeker niet stil. En laten we de aparte wendingen niet vergeten die het deden smullen. Toch miste ik iets van diepgang. Er werd wel verteld wat er in Daisy haar hoofd omging in bepaalde situaties, maar de bij andere personages bleef het, buiten hun naam om, toch wel vrij ‘vlak’. En ik denk dat ik daar nog graag een stukje diepgang had gelezen. Maar buiten dat is dit echt wel een aanrader hoor! Heerlijk om even lekker bij weg te lezen en te lachen om de gebeurtenissen die zich soms, tot aan gênante momenten aan toe, zich afspelen.

Ik geef dit boek 4 sterren!

Heb jij Royals al gelezen?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.